27 / 04 / 2024

Tepe Betopan bu yıl çeyrek asrını tamamlıyor

Tepe Betopan bu yıl çeyrek asrını tamamlıyor

25 yıldır sektöre yön veren Tepe Betopan A.Ş., çeyrek asrı geride bırakmanın gururunu yaşıyor



1984 yılında Ankara'daki üretim tesislerinde başlayan “Çimentolu Yonga Levha” ya da artık yapı sektöründe kendi ürün gurubunun ismi olmuş haliyle “Betopan” bu yıl çeyrek asrını tamamlıyor.

Tepe Betopan A.Ş., 25 yıl içerisinde üretim konusunda Türkiye'deki tek üretici ve dünyada sayılı üreticilerin arasında yer alan, sürekli yenilenen ve geliştirilen üretim tesisinin kapasitesini 10 katına çıkaran bir firma. Tepe Betopan A.Ş., yapı sektöründe yurtiçinde ve yurtdışında farklılıklar yaratarak teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlamayı, değişimi yönlendirmeyi, hızlı ve kararlı büyümeyle üstünlük yaratan ve dünya standartlarında çalışan şirket olma vizyonu ile ulaştığı başarıyı daha yükseklere taşımayı hedefliyor.

Bu yıl Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Tepe Betopan, kuruluşunun 25. yıl sebebi ile standında bir kokteyl düzenledi. Canlı müzik eşliğinde verilen kokteylde Tepe Betopan ailesi, kokteyle katılan konuklarıyla çeyrek asrı geride bırakmanın sevincini paylaştı. 

www.betopan.com.tr


Geri Dön