29 / 04 / 2024

Tepe Nautilus'tan Cumhuriyet'e özel görkemli kutlama!

Tepe Nautilus'tan Cumhuriyet'e özel görkemli kutlama!

İstanbul’un köklü alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus, Cumhuriyet’ imizin 90’ ıncı yılını görkemli etkinliklerle kutluyor. Tepe Nautilus, Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve marşlarla ziyaretçilerine keyifli saatler yaşattı...





İstanbul’un köklü alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus, Cumhuriyet’imizin 90’ıncı yılını görkemli etkinliklerle kutluyor. 29 Ekim 2013’te açılan  Marmaray  ile İstanbul’un iki yakasını buluşturmaya başlayan Tepe Nautilus, Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve marşlarla ziyaretçilerine keyifli saatler yaşattı. Cumhuriyet kutlamaları çerçevesinde 500 kişilik Türk Bayrağı logolu dev pasta, Tepe Nautilus ziyaretçilerine ikram edildi. 



Tepe Nautilus, özel hediyeleriyle de ziyaretçilerine Cumhuriyet coşkusu yaşattı. Tepe Nautilus, 100 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerine Atatürk imzalı tişört, 50 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerine ise Atatürk’ün imzasının bulunduğu stickerları hediye etti.

Ziyaretçi ihtiyaçlarını dikkate alarak iç dekorasyonunu yenileyen Tepe Nautilus, 29 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında Atatürk ve Cumhuriyet konulu sergiye de ev sahipliği yapacak. Kasım ayı boyunca da farklı gösterilerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaya hazırlanan Tepe Nautilus’un etkinlikleri ile ilgili detaylı bilgilere www.tepenautilus.com adresinden de ulaşabilirsiniz. 



Tepe Nautilus Bilgi: Tepe Nautilus, çatısı altında 40 uluslararası, 70’i aşkın önde gelen ulusal markayı buluşturuyor. Yüksek teknoloji ile donatılmış akıllı bir binada işlevsel ve ferah bir tasarıma sahip olan Tepe Nautilus, 2 bin 700 araç kapasiteli akıllı otoparka sahip bulunuyor. 8 salonlu Cinemaximum’da sinema keyfi, Sports International’da spor, bowling salonunda eğlence, farklı kavramlarla tasarlanan 20 cafe, fast-food ve restoran da mutfak zenginliği, bebek bakım odası, sağlık odası, ambulans servisi gibi hizmetler sunan Tepe Nautilus, alışveriş keyfine yeni imkân ve kolaylıklar sağlıyor.




Geri Dön