04 / 05 / 2024

TepePark Villaları'nda 410 bin dolara! 12 ay sıfır faizle!

TepePark Villaları'nda 410 bin dolara! 12 ay sıfır faizle!

Yuvataş  İnşaat tarafından, Kurtköy Akfırat bölgesinde yapımına devam edilen TepePark Villaları'nda avantaj rüzgarları esiyor



TepePark Villaları'nda 12 aya kadar olan ödemelerde vade farkı uygulanmazken, diğer vadelerde uygun ödeme koşulları da dikkat çekiyor.

Sunduğu gerçek müstakil hayat, geniş yaşam alanı ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsa ile Akfırat Bölgesi'nin en dikkat çeken projesi olan TepePark Villaları, 12 aya kadar olan ödemelerde tüketicilerden vade farkı almıyor. TepePark Villaları'nda villaların fiyatları büyüklüklerine göre 530 bin dolar ile 690 bin dolar arasında değişiyor. İç dekorasyonu tamamlanmamış villaların fiyatları ise, büyüklüklerine göre 410 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişiyor.

TepePark Villaları'nda "iç dekorasyonu tamamlanmamış teslim" villa almak isteyenler su, elektrik, doğalgaz, klima, şömine, akıllı ev, merkezi süpürge sistemi alt yapıları ve dış cephe boyası tamamlanmış, bütün alüminyum doğramaları takılmış, verandası yapılmış, bahçede köklü bitkiler dikilmiş ve bahçede otomatik sulama sistemi uygulanmış olarak villalarına sahip oluyor. 


TepePark Villaları Hakkında: Akıllı ev özellikleri ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken TepePark Villaları; toplam 800 m2 olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 km'lik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 500 m²'lik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.

www.tepepark.com

[email protected]


Geri Dön