28 / 04 / 2024

Termoteknik’in duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax yoğun ilgi gördü!

Termoteknik’in duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax yoğun ilgi gördü!

Termoteknik tarafından Türk kullanıcısının beğenisine sunulan duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, yüksek verimliliği, küçük hacmi, kullanım kolaylığı ile inşaat firmaları ve son kullanıcıdan tam not aldı...



İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Kraliçe Ödül’lü (Queen’sAward) Ideal Heating fabrikasında üretilen ve Termoteknik tarafından 2013 yılının 3. çeyreğinde Türkiye’ye getirilen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, son kullanıcıdan yoğun ilgi gördü. Hata oranı sıfıra yakın dayanıklı yapısı, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimlilikleri ile dikkat çekti.

Evomax’ın ihtiyaca en verimli şekilde yanıt veren duvar tipi yoğuşmalı kazan olduğunu belirten Termoteknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, ürüne ilişkin olarak şu bilgileri  verdi:

“Evomax’ın çelik kazanlara oranla daha az yer kaplaması, temiz kullanımı, hafif olması ve sessiz çalışması inşaat şirketleri, bayiler ve kurumlar tarafından da ilgiyle karşılanmasına neden oldu. 

Ideal Heating’in ürettiği yoğuşmalı kazanlar Avrupa Birliği ülkelerinde yaklaşık 25 yıldır kullanılıyor. Bu kazanları Türkiye’ye getirerek hem bir ihtiyaca yanıt veriyoruz, hem de Termoteknik olarak mühendislik hizmeti desteği sunuyoruz. Ekibimiz, projedeki cihazlardan, bağlantıların nasıl yapılacağı gibi tüm teknik konularda Evomax kazan satın alan müteahhitlere ve son kullanıcılara yardımcı oluyor. Evomax istendiği taktirde çatı arasına konabiliyor ve güneş sistemleri ile entegre çalışabiliyor. Hem havuz suyu, hem ısınma, hem de sıcak su konforunu birlikte sağlayan Evomax, enerji tasarrufu, montaj ve kullanım kolaylığı sağlayangeniş Türkçe ekran özellikleri ile de öne çıkıyor.”

Evomax; ileri teknoloji ürünü yapısı ve gelişmiş kontrol sistemleri aracılığıyla özellikle geçiş mevsimlerinde istenilen sıcaklıklarında çalışarak minimum enerji tüketimi ile maksimum konfor sağlıyor. Evomax, 42, 65, 90, 105, 125, 160 kw ısıtma kapasiteleri ve birlikte çalıştırılabilme özellikleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçlarına cevap veriyor. Talep edildiğinde tek kontrol paneli ile 15 adet kazanı birlikte sıralı çalıştırabilme şartıyla 2400 kw’a varan ısıtma kapasitesine ulaşılabiliyor.




Geri Dön