11 / 05 / 2024

Termoteknikevomax

Termoteknikevomax

Termoteknik tarafından Türk kullanıcısının beğenisine sunulan duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, yüksek verimliliği, küçük hacmi, kullanım kolaylığı ile inşaat firmaları ve son kullanıcıdan tam not aldı...

Termoteknikevomax Haberi

Termoteknikevomax

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Kraliçe Ödül’lü (Queen’sAward) Ideal Heating fabrikasında üretilen ve Termoteknik tarafından 2013 yılının 3. çeyreğinde Türkiye’ye getirilen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, son kullanıcıdan yoğun ilgi gördü. Hata oranı sıfıra yakın dayanıklı yapısı, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimlilikleri ile dikkat çekti.

Evomax’ın ihtiyaca en verimli şekilde yanıt veren duvar tipi yoğuşmalı kazan olduğunu belirten Termoteknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, ürüne ilişkin olarak şu bilgileri  verdi:

“Evomax’ın çelik kazanlara oranla daha az yer kaplaması, temiz kullanımı, hafif olması ve sessiz çalışması inşaat şirketleri, bayiler ve kurumlar tarafından da ilgiyle karşılanmasına neden oldu. 

Ideal Heating’in ürettiği yoğuşmalı kazanlar Avrupa Birliği ülkelerinde yaklaşık 25 yıldır kullanılıyor....