09 / 05 / 2024

Terrace Tema'da metrekaresi 2 bin 900 TL'ye! Görücüye çıktı!

Terrace Tema'da metrekaresi 2 bin 900 TL'ye! Görücüye çıktı!

Konumu ve özellikleri ile çalışanlar, öğrenciler, aileler, gençler, yaşlılar için ideal bir yaşam alanı içeren Terrace Temanın metrekare birim fiyatı 2 bin 900 TL ile 3 bin 300 TL arasında farklılık gösteriyor



2011 yılının Ekim ayı itibari ile İnanlar İnşaat tarafından yapımına başlanan Terrace Tema, Halkalı Atakentte yer alıyor. Proje 2014 yılında tamamlanacak ve yeni sahiplerine teslim edilecek.

30 ila 40 katlı 2 kule halinde yükselen Terrace Tema, toplam 416 konuttan oluşuyor. 30 dönüm arazi alanı üzerinde hayat bulan proje, 360 derece göl, deniz ve park manzarasına sahip.

78 bin 817 metrekare inşaat alanı bulunana Halkalı Terrace Temanın konut alanı ise 48 bin 617 metrekare olarak tasarlandı. Projede 1+1den 3+1e kadar ayrı seçenekler sunuluyor.

Konumu ve özellikleri ile çalışanlar, öğrenciler, aileler, gençler, yaşlılar için ideal bir yaşam alanı içeren Terrace Temanın metrekare birim fiyatı 2 bin 900 TL ile 3 bin 300 TL arasında farklılık gösteriyor.

İnanlar, Atakentin değerini yükseltiyor

Atakente Atakent in Altın Kuleleri Terrace konsepti geliyor

Değişimin başlangıcı: Terrace Tema

1965 yılından bugüne insanlara doğru yaşam alanları sunan İnanlar imzası taşıyan Terrace Tema göz kamaştıran özelliklere sahip. Terrace Tema, Atakentin en güzel ve eğlenceli bölgesinde, Türkiyenin ilk Tema Parkının yanında yer alıyor. Projenin bir penceresi göle, diğer penceresi Tema Parkı görüyor. Böylece ister huzuru ister eğlenceyi paylaşmak mümkün.

Terrace Temanın sosyal alanı Terrace Life, her saniyeyi dolu dolu yaşatacak  zengin seçenekler sunuyor. Açık, kapalı havuzları, fitness centerı, hamamı, saunası, 2 tenis kortu, 5 ayrı parkura sahip koşu yolu, Zen bahçeleri, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, futbol sahası, dikey bahçeleri, çarşısı, göl ve Tema Park manzarası, Café-Restaurantı ile ritm, denge ve mutluluk dolu bir yaşam vaad ediyor.  

Siz buna değersiniz

Konumu ve sıradışı çizgileriyle Terrace Tema, stilin mimariyle birleştiği seçkin bir yaşam projesi. Her santimetrekaresinde vurgulanan ve ruhunuzu okşayan sonsuz ihtişam hissi, yüksek beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaya hazır. Terrace Tema, lokasyon, istihdam, stil açısından değerine değer katacak, kaçırılmaması gereken bir yatırım.

Onun için Yatırım için eşsiz bir fırsat

Terrace Tema, sadece bugünün değil, geleceğin de yatırım fırsatını sunuyor. Kendiniz, çocuğunuz için hem mutluluk dolu bir yaşam alanı hem de çok karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Terrace Tema, Altın Çağın İstanbulunu parlatacak!..

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, bölge ve Terrace Tema şunları söyledi: Semtler var, kurulurken çok ses çıkarır, toplumun gözü önünde toz duman İÇİNDE YAPILAŞIRLAR. Ancak Atakent her yönü ile farklılığını sakinliğinde de gösteriyor. Değişen Çekmece Gölü ve çevresinin doğal yapısı, olimpiyat stadı ve hemen yanı başındaki metro istasyonuyla, TEM ve E5 bağlantılarıyla, havaalanına sadece 5 dakika mesafesiyle, bölgedeki son derece modern, gelişen inşai faaliyetleriyle, adeta eski Ataşehir ve Ataköyün kuruluş hikayesinden izler taşıyor. İstanbul artık eski İstanbul değil; sadece Türkiyenin değil, uzak coğrafyaların bile gözbebeği haline geldi. Bu anlamda Atakent, İstanbulda YILDIZLAŞACAK LOKASYONLARIN EN BAŞINDA YERİNİ ALDI. 47 yıllık gayrimenkul gelişim tecrübemizin neticesinde sizlere burada yatırımı öneriyorum. Biz inanlar olarak bu lokasyonda yerimizi çoktan aldık. Bölgenin yatırım değerine değer katacak, Altın Çağın İstanbulunu parlatacak çok özel bir proje olan Terrace Tema ile Atakentteyiz. Devamı gelecek

www.terracetema.com

www.inanlarinsaat.com.tr

www.serdarinan.com

212 215 50 30


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön