17 / 05 / 2024

TerraceMix 2 yıl boyunca kira garantisi sunuyor!

TerraceMix 2 yıl boyunca kira garantisi sunuyor!

Dünyanın en gözde metropelleri arasında olan İstanbul’da kent yaşamının ihtiyaçlarına göre bir proje daha geliyor. İnanlar’ın TerraceMix projesi, düşük metrekareli dairelerle öğrencilerden, genç profesyonellere, yatırımcılara kadar farklı kesimlerin ihtiy



DÜNYANIN önemli marka şehirlerinde sıkça görülen ve İstanbul gibi bu marka şehirlerin arasında bulunan kentte de metrekaresi küçük evlere olan talep gün geçtikçe artıyor. Eğitim düzeyi, yaşam koşulları ve gelir düzeyindeki farklılıkla birlikte İstanbul’da küçük daireler talep edilen bir durum arzediyor. Metrekarede küçük olsalar da sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına ve isteklerine hitap eden mikro daireler, tüm dünya metropollerinin yeni yaşam trendi olarak öne çıkarken, İstanbul’da 220 projeye imza atan İnanlar’ın TerraceMix projesi de 1+0 ve 1+1 daireleriyle çağı yakalarken, ihtiyaçlara da cevap veriyor. Kentleşme ile birlikte şehirlerde çalışan, öğrenci ve yalnız yaşayan insan nüfusunun artışıyla gittikçe yükselen bir trend haline gelen mikro daireler, büyüyen şehirlere, daha ‘küçük’ ve pratik çözümler olarak da nitelendiriliyor. 1+0 ve 1+1 dairelerde yaşam, ekonomik olarak da avantajlara sahip.

 

Masrafları azaltan daireler

Daha küçük metrekarelerin daha az ısıtma, soğutma, aydınlatma, elektrik ve su masrafı anlamına geldiği belirtilirken, çalışan bekarlardan üniversite öğrencilerine, geniş bir kitleye hitap eden bu tip daireler, uygun kira bedelleri ile de kolay kiraya verilerek, hemen kazandıracak birer yatırım aracı olarak da değerlendiriliyor. İnanlar’ın Esenyurt-Beylikdüzü’nde inşa ettiği TerraceMix’in 1+0 stüdyo dairelerini, şimdi 2 yıl kira garantisi ile dayalı döşeli olarak teslim almak mümkün. Sınırlı bir süre için geçerli olacak kampanya ile TerraceMix stüdyo daireleri, 2015’te gerçekleşen daire teslimlerinden itibaren tam 2 yıl boyunca kira garantili olarak sunuluyor. TerraceMix stüdyo dairelerinin malikleri taksitlerini garantili kira gelirleri ile kolayca ödüyor. 

 

945 daireden oluşuyor 

945 konuttan oluşan TerraceMix’te, 1+0 ve 1+1 dairelerin yanı sıra aileler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri de bulunuyor. 34 metrekareden 230 metrekareye değişen zengin çeşitlilikteki daire tipleri ile TerraceMix’te her yaşama ve her beklentiye uygun bir yaşam alanı bulunuyor. A ve B bloklarında yaşamın başladığı, çok yakında tüm bloklarında yaşamın başlayacağı TerraceMix avantajlı daireleri ile işine veya okuluna kolayca ulaşacakları bir adreste yaşamak isteyenler ve kazandırmaya hemen başlayacak kazançlı bir yatırım arayanlar için ideal adres.



Star 


Geri Dön