07 / 05 / 2024

TESHIAD'dan Profilo AVM'de bowling turnuvası!

TESHIAD'dan Profilo AVM'de bowling turnuvası!

İlk kez 16 Haziranda gerçekleştirilen turnuvaya TESHIAD Üyesi 27 firma katılmış, turnuvada ilk 3 sırayı EKO TESİS, KARCHER ve ECOLAB firmaları paylaşmış, DIVERSEYden Gürcan Doğanay da turnuvanın sayı kralı olmuştu



 

Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği'nin (TESHIAD) hizmet sektörünü bir araya toplayacağı Bowling Gecesi, 14 Aralıkta Profilo AVMde.

İlk Bowling gecesinde Teshiad üyesi firmaların yarışmanın heyecanlı atmosferi yanında coşkulu, keyifli saatler yaşaması, turnuvanın her yıl kış döneminde de TESHİADin aktivite programına alınmasına neden oldu ve turnuva 14 Aralık Çarşamba akşamı ikinci kez düzenleniyor.

Turnuvanın organizasyonundan sorumlu TESHIAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Ali Aksoylu turnuva hakkında, Çok kısa sürede organize ettiğimiz ilk turnuvada sportif açıdan keyifli saatlerin yaşanması yanında Sektör işverenleri, çalışanları ve ailelerinin de bir araya geldiği bir gece olmuştu. Hem centilmence yarışılmış, hem de güzel dostluklar kurulup sektörün güncel mevzuları konuşulmuştu. Alınan güzel tepkiler sonucu turnuvayı her yıl yaz ve kış dönemlerinde tekrarlayarak gelenekselleştirmiş olacağız. dedi.

Henüz isim ve hediye sponsorunun netleşmediği TESHIAD Geleneksel 2. Bowling Turnuvası Profilo AVM Time-Out Bowling Salonunda düzenleniyor. Teshiad üyelerinin 4er oyuncudan oluşan azami 2şer takımla katılabileceği turnuvaya katılım teyidi için TESHIAD Sekreterliğine kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 


Geri Dön