29 / 04 / 2024

Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Mehmet Çıldıroğlu ve Nejdet Ümit Başdaş ortaklığında 12 Temmuz tarihinde kuruldu.



Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi 12 Temmuz tarihinde 100 bin TL sermaye ile Mehmet Çıldıroğlu ve Nejdet Ümit Başdaş ortaklığında kuruldu. 



Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi iş konusu; I.. Her türlü el ve makine ile yapılmıs altın,gümüs,platin,hertürlü metal, ahsap, plastik, kauçuk,kıymetli ve kıymetsiz tüm taslardan; kolye, küpe, bileklik, yüzük, halhal, kemer v.s. takıların alımını, satımını, ithalatın, ihracatını ve üretimini yapmak. 2.Sirket tüm boncuk, süsleme, nazarlık, bijuteri ürünlerinin her türlü fason isçiligini, imalatını, toptan alım satımını yapmak. 3.Her türlü sanatsal ürünleri ve aksesuarların tasarımı, imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak. 4.Her türlü eski ve antika esyalar, el sanatları eserleri, heykeller, tablolar, hat sanatı ile ilgili yapıtlar, el yazması eserlerin müzayedesi, dekorasyonu alım ve satımını yapmak Her türlü insaat taahhüt isleri......ve anasözleşmesinde yazılı işler



Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi Adres; Bozkurt Mah.Bilezikçi Sk. N.3-5/9 Şişli 




Geri Dön