21 / 05 / 2024

Tezcanoğlu İnşaat Metal Reklam Kimya Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tezcanoğlu İnşaat Metal Reklam Kimya Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Naim Ömrüuzun tarafından kuruldu.



Tezcanoğlu İnşaat Metal Reklam Kimya Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Naim Ömrüuzun tarafından kuruldu.

Tezcanoğlu İnşaat Metal Reklam Kimya Nakliye Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. 2- Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. 3-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı ahşap binaların inşaatı hariç. METAL 1-Metallerin ve metal cevherlerinin toptan ticareti. 2-Birincil formdaki demir dışı metallerin toptan ticareti kütük, blok, granül, toz,pelet, levha, bar, çubuk, profil vb. formlarda (alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. dahil, altın, gümüş ve platin hariç. REKLAM 1- Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb. KİMYA 1-Kimyasal ürünlerin toptan ticareti. NAKLİYE 1-Kara yolu ile yük taşımacılığı ve taşımacılık hizmetleri 2-Kara yolu ile yük taşımacılığı 3- Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç.


Geri Dön