Genel

TFF'nin hizmet binası Halkalı'ya taşınacak!

Spor Bakanı Kılıç, Olimpiyat Stadı'nın Futbol Federasyonu'na devredileceğini açıkladı ve İstinye'de hizmet binası bulunan TFF'nin yeni adresi Halkalı oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul'daki Olimpiyat Stadı'nın Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) devredileceğini söyledi. İstanbul BŞB'nin maçlarını oynadığı Olimpiyat'taki belirsizliği sona erdireceğini belirten Kılıç, "Türkiye'nin yüz akı Atatürk Olimpiyat Stadı, artık TFF üzerine devredilecek. En kısa zamanda yapacağımız restorasyon ve yeni yatırımlarla İstinye'deki TFF hizmet binasını da Halkalı'ya taşıyacağız. Olimpiyat Stadı artık TFF yönetiminde olacak" dedi.

VE İSTANBUL FORMULA 1'E VEDA ETTİ

Formula 1 meselesine açıklık getiren Spor Bakanı, "Ecclestone bizden 26 milyon Dolar talep etti. Biz 13 milyon Dolar ve 100 bin seyirci garantimizi sunduk. Kabul etmediler. Kafamızda F1 düzenleme gibi bir düşünce kalmadı. İstanbul Park'ta farklı organizasyonlar düzenleyerek, motor sporlarını güçlendireceğiz" diye ekledi. Kılıç bugün satrancın büyük ustası Garry Kasparov'u kabul edecek.
Sabah/BURAK KOCA