29 / 04 / 2024

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.



Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gerek Yurt içinde Gerekse Yurt dışında Genel olarak Gayrı menkul Ev Aliş veriş Merkezi Emlak Fabrika Arazi Arsa Sosyal Konut ve Her türlü Ticari Gayri Menkul un Toptan Perakende alım satımı Pazarlamasını yapmak. Acentelik Temsilcilik Komisyonculuk ve Aracılık işlerini yapmak. Kentsel Dönüşüm İnşaat Projelerini uygulamak, Yurt içinde ve Yurt dışında Ticari Organizasyonlar Kurmak Tanıtım Reklam Hizmetlerini yapmak. Fuarlar Düzenlemek. Gerekli Aracılık ve Temsilcilik Faaliyetlerinde bulunmak. Her türlü Yapı ve Gayrı Menkul un Ahşap ve Tarihi Yapıların Restorasyon İç ve Dış Tasarım Dekorasyon Projelerinin Uygulama İşlerini yapmak. Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hizmetlerini yapmak. Oturum İzni Çalışma İzni Vize İşlemleri Yabancıların Kurum ve Kuruluşlardaki Ticari Sosyal işlerini takip etmek gerekli Belge ve Başvuruları yapmak Danışmanlık Aracılık Temsilcilik Hizmetleri işini yapmak. Lojistik Kargoculuk Yük Taşıma Kuryecilik Depolama işlerini yapmak. Oto Kiralama Şehir içi ve Uluslar arası yük ve Yolcu Taşıma işlerini yapmak.Turizm Faaliyetlerinde bulunmak.Otel Motel Pansiyon Turistik Tesis Kafe Kafeterya İşletmek çalıştırmak.Konusuyla ilgili işler için gerekli Bina Atölye İş merkezi binaların İnşaatlarını yapmak.Amaç ve Konusuyla ilgili bütün araç gereç malzeme Makine Cihaz ve aletlerin Teknolojik Bilişim ve Genel İhtiyaca yönelik ürünlerin aksesurların Yedek Parçaların İthalatı İhracati İç ce Dış Ticaret işlerini yapmak.
 


Geri Dön