05 / 05 / 2024

The Hills restaurant, Bomonti'de açıldı!

The Hills restaurant, Bomonti'de açıldı!

İstanbulun en yüksek ikiz kulelerine sahip olan Anthill Residenceın, B kulesi giriş katında yer alan The Hills, akdeniz ve dünya mutfaklarından oluşan menüsü, modern tasarımlı şık konsepti ile hizmet veriyor



Akdeniz ve dünya mutfağından lezzetleri ve şık konseptiyle The Hills restaurant, 13 Eylülde Şişli-Bomontide açıldı.

İstanbulun en yüksek ikiz kulelerine sahip olan Anthill Residenceın, B kulesi giriş katında yer alan The Hills, akdeniz ve dünya mutfaklarından oluşan menüsü, modern tasarımlı şık konsepti ile hizmet veriyor.

Executive Chef Orhan Yenidere tarafından yönetilen, 17 kişilik profesyonel mutfak ekibince hazırlanan The Hills a la carte menüde, Izgara Istakoz Kuyruğu ve Kuzu Kül Bastı, restaurantın iddialı spesiyalleri arasında yer alıyor. Ayrıca menüde, leziz deniz levreğinden, wraplara, pizzadan makarnalara, ev yapımı hamburger çeşitlerine pek çok alternatif bulunuyor.

The Hills de grup rezervasyonu için düşünülmüş, VIP konseptli özel bir de bölüm bulunuyor. Toplantı ve özel grup organizasyonları için tasarlanan 10 kişilik VIP bölümü, sakin ve farklı bir köşede, hoş atmosferiyle dikkat çekiyor. Ayrıca The Hills, yemek öncesi ya da sonrası, dileyen misafirlerini barında da konuk edebiliyor. 

Şık bahçe ve iç mekan servis alanıyla, haftanın her günü, 12:00-23:00 saatleri arasında hizmet verecek olan The Hills de, geniş bir otopark alanı da mevcut.


The Hills : Cumhuriyet Mah. İncirlidede Cad. No:6 Anthill Residence, B Kule-Bomonti Şişli Rezervasyon: 0 212 373 68 45


Geri Dön