29 / 04 / 2024

The House Grubu, ilk rezidans projesi için Bomonti’yi tercih etti!

The House Grubu, ilk rezidans projesi için Bomonti’yi tercih etti!

The House Cafe ve The House Hotel zincirleriyle İstanbulluların hayatına giren The House Grubu, şimdi de rezidans yapıyor. Şirket Yenigün İnşaat’la birlikte hazırlandığı The House Residence Bomonti projesinde yeniliklerle birlikte geliyor...



The House Cafe ve The House Hotel zincirleriyle İstanbulluların hayatına giren The House Grubu, şimdi de rezidans yapıyor. Şirket Yenigün İnşaat’la birlikte hazırlandığı The House Residence Bomonti projesinde yeniliklerle birlikte geliyor.



Özel olarak tasarlanmış, 44-164 m2 arasında apart dairelerden oluşan The House Residence Bomonti, Mayıs 2016’da sahiplerine teslim edilecek.


Yenigün İnşaat, kendi bünyesinde peşinata bağlı olarak vade farksız taksit imkânı fırsatı verirken, Odea Bank da bu projeye özel faiz oranlarıyla kredi seçenekleri sunuyor.



Ataköy’e yeni projeler için harekete geçiyor

Aşçıoğlu Grubu, Ataköy’de hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesiyle yoğun talep aldı. Ataköy bölgesinde arsa sahiplerinin başvurularını değerlendiren grup, önümüzdeki dönemde yeni anlaşmalara da hazırlanıyor.


Her blokta 107 dairenin yer aldığı toplam 3 bloktan oluşan Selenium Ataköy projesinin satışa çıktığı nisan ayından bu yana yüzde 55’i satıldı.


Aşçıoğlu Grubu önümüzdeki dönemde emlak sektörüne yeni projelerini açıklayacağını duyurdu.



Milliyet 


Geri Dön