16 / 05 / 2024

The House Grubu bomonti projesi

The House Grubu bomonti projesi

The House Cafe ve The House Hotel zincirleriyle İstanbulluların hayatına giren The House Grubu, şimdi de rezidans yapıyor. Şirket Yenigün İnşaat’la birlikte hazırlandığı The House Residence Bomonti projesinde yeniliklerle birlikte geliyor...

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tomtom Corners basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Tomtom Corners projesinin detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 21 Şubat'ta Bomonti The House Residence'ta gerçekleştirilecek.

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Hyatt House Gebze açıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze Kasım 2017 itibariyle açıldı...

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 

The Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı haberleriyle ilgili açıklama yaptı. The Ritz-Carlton, Istanbul Yönetimi, haberin gerçeğe aykırı olduğunu belirtti.

The House Grubu bomonti projesi Haberi

The House Grubu bomonti projesi

The House Cafe ve The House Hotel zincirleriyle İstanbulluların hayatına giren The House Grubu, şimdi de rezidans yapıyor. Şirket Yenigün İnşaat’la birlikte hazırlandığı The House Residence Bomonti projesinde yeniliklerle birlikte geliyor.



Özel olarak tasarlanmış, 44-164 m2 arasında apart dairelerden oluşan The House Residence Bomonti, Mayıs 2016’da sahiplerine teslim edilecek.


Yenigün İnşaat, kendi bünyesinde peşinata bağlı olarak vade farksız taksit imkânı fırsatı verirken, Odea Bank da bu projeye özel faiz oranlarıyla kredi seçenekleri sunuyor.



Ataköy’e yeni projeler için harekete geçiyor

Aşçıoğlu Grubu, Ataköy’de hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesiyle yoğun talep aldı. Ataköy bölgesinde arsa sahiplerinin başvurularını değerlendiren grup, önümüzdeki dönemde yeni anlaşmalara da hazırlanıyor.


Her blokta 107 dairenin yer aldığı toplam 3 bloktan oluşan Selenium Ataköy projesinin satışa çıktığı nisan ayından bu yana yüzde 55’i...