02 / 05 / 2024

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.



Yatırımlarını son sürat sürdüren Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor. Tiflis’in en tanınmış binaları arasında yer alan bina, Rustaveli Bulvarı’nda bulunuyor.

2024’te hizmete açılması planlanan The Telegraph Radisson Collection projesinde 222 konuk odası ve süit yer alıyor. 

The Telegraph Radisson Collection oteli, mekan çeşitliliği ile otelin hem iş hem de eğlence amaçlı konukları Gürcistan’a çekmesi planlanıyor.

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Konuyla ilgili açıklama yapan Radisson Otel Grubu İş Geliştirme Başkan Yardımcısı David Jenkins şöyle konuştu:  "Gürcistan’daki küresel portföyümüzü genişletirken, Silk Road Grubu ile yapacağımız yeni bir açılışla uzun süredir devam eden ortaklığımızı sürdürmekten çok memnunuz. Radisson Collection, yerel kültüre anında erişim sağlayan benzersiz konumlarda bulunan ikonik mülklerden oluşan birinci sınıf bir yaşam tarzı markasıdır. Sadece güzel tasarlanmış konuk odaları değil, aynı zamanda inanılmaz olanaklar da sunan bu eşsiz otelde, seçkin konuklarımıza unutulmaz deneyimler ve anlar sunmaktan kıvanç duyuyoruz. The Telegraph, Radisson Collection otelinin açılışıyla, Radisson Blu Hotel Batum, Radisson Blu Hotel Iveria, Tiflis ve Tsinandali Estate, Radisson Collection oteli olmak üzere Gürcistan’da şu anda faaliyette olan üç tesisten ibaret portföyümüz dörde yükselecek. 2022 ve 2023’te de sırasıyla Radisson RED ve Radisson olmak üzere iki yeni markayı Tiflis’te tanıtacağız." 

Silk Road Grubunun kurucusu ve Başkanı George Ramishvili şöyle konuştu:  “Radisson Otel Grubu ile uzun vadeli ilişkimizi sürdürürken, büyük bir otelin daha açılışını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 2007’den bu yana Gürcistan misafirperverliğine yaptığımız yatırımlar birçok zorluğun üstesinden geldi, bu nedenle şimdi Tiflis’te The Telegraph, Radisson Collection oteli ile birlikte Gürcistan’da lüks seviyesini artırmanın heyecanını yaşıyoruz. Başkentimizin en ikonik ve tarihi yapılarından birine yeniden hayat vermekten büyük gurur duyuyoruz. Bu, daha geniş bir alanı, özellikle de Cumhuriyet Meydanı’nı önemli bir turizm merkezi haline getirme vizyonumuza doğru atılmış yeni bir adım.”
 

Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!


Geri Dön