29 / 04 / 2024

The Green Park Pendik Hotel Aralık'ta açılıyor

The Green Park Pendik Hotel Aralık'ta açılıyor

The Green Park Pendik Hotel&Convention Center Aralık 2009'da hizmete açılıyor



Pendik sahilinde 528 odası ve bin 150 yatak kapasitesiyle turizme hizmet verecek kongre otelinin, yaklaşık 50 salonu bulunuyor. Henüz açılmadan bazı kongre organizasyonları için ön rezervasyon alan otelin odalarının büyük çoğunluğu deniz manzaralı. Otel, 80 ila 2 bin kişi kapasiteli değişik büyüklüklerde yaklaşık 50 toplantı ve balo salonuyla hizmet verecek. Otelin kolonsuz oditoryumunda ise aynı anda yaklaşık bin 500 kişilik organizasyon yapılabilecek.
Sabah

Green Park, Pendik için gün sayıyor

Green Park Oteller Grubu, 2010 yılında otel sayısını 10'a çıkarmayı hedefliyor. İstanbul'da Eyüp, Ankara'da ise Çukurambar'da yeni otellerin yapımına başlayan grup, Pendik'te yeni tamamladığı otelin açılışı için gün sayıyor.

Pendik sahilinde 528 odası ve 1150 yatak kapasitesiyle özellikle kongre turizmine hizmet verecek olan otelde helikopter pisti de yer alıyor.

Green Park Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, başta kongre turismi olmak üzere yeni yatırımlar için Türkiye'nin her bölgesinden yer baktıklarını belirterek "Kim çağırırsa oraya gidip yatırım yapacağız" dedi. Üstündağ, Pendik otelini bir iki yıl önce bitirmeyi planladıkların ancak bürokratik engeller nedeniyle sürekli aksaklıklar yaşadıklarını anlattı. Üstündağ, "Sonunda aşılan engellerle otelimizi aralık ayında hizmete sokacağız" diye konuştu.

Cumhuriyet


Geri Dön