02 / 05 / 2024

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...



The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu Temel Otelcilik Eğitimi' kapsamında 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi. 


Engelli bireylerin hayata, ekonomiye kazandırılması, yaşamın her alanında yer almalarına katkıda bulunulması, turizm sektöründe faaliyet gösteren alanlarda kendilerine fırsat eşitliği sağlanması ve istihdam edilmelerine destek vermek amacıyla hayata geçirilen 'Turizmde Biz de Varız' projesi kapsamında The İstanbul Edition'ın deneyimli ekibi altı haftalık "Temel Otelcilik Eğitimi" verdi. 


Otelde yer alan departmanlar ve işleyişleriyle ilgili tanıtım programları, söz konusu departmanlarda çalışanlardan beklentiler, turizm sektöründe faaliyet gösteren kurumlarda hizmet alan misafirlerin ihtiyaçlarının tespiti ve karşılanmasına dayanan süreçlerle ilgili yürütülen uygulamalı eğitimlerin ilki başarıyla sona erdi. On dört katılımcı sertifikalarına kavuştu. 


Yaklaşık yirmi yöneticinin aktif rol aldığı projede, tüm The İstanbul Edition ekibi gönüllü olarak yer alıyor. Tüm personel altı hafta boyunca, karşılama, otel turları, roleplay eğitimlerinde büyük bir özen ve motivasyonla görev almayı sürdürüyor. "Temel Otelcilik Eğitimi" kapsamında" Otelciliğe Giriş, Odalarda ve odalar ile ilgili sunulan hizmetler, Spa hizmetleri, Teknik Servis ve Güvenlik Bölümleri, Yiyecek & içecek Bölümü, Satış & Pazarlama, Finans ve İnsan Kaynakları'na ilişkin başlıklarda temel eğitimler veriliyor. 


Büyükçekmece Gazetesi 


Geri Dön