29 / 04 / 2024

The Woo Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

The Woo Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

The Woo'nun Türkiye'deki ilk mağazası Ataşehir Palladium Alışveriş Merkezi'nde açıldı



The Woo, ev ve ev yaşamı ile ilgili, mobilyadan aksesuara, aydınlatmadan terliğe binlerce çeşit ürünü, yenilikçi bir anlayış ile Türk tüketicisi ile buluşturdu. The Woo'nun Türkiye'deki ilk mağazası Ataşehir Palladium Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

The Woo Genel Müdürü Mete Övür, mağazanın `Evim içim, benim için' sloganıyla herkese hitap edebilecek, yeni ev kuracaklar, evini yeniden dekore etmek isteyenler veya farklı ürünlerle evine ve ev yaşamına yeni bir renk katmak isteyenler için yepyeni bir marka oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Bol çeşit sunacak
Evine özen gösteren her insanın bu mağazada kendisine göre bir şeyler bulabileceğini belirten Övür, bu mağazada her ürünün bir konsept içinde mimari tasarımla dekore edildiğini, buraya gelen müşterilerin, ev terliğinden, mobilyasına, banyo havlusundan halıya kadar her ürünü bulabileceklerini anlattı. Mağazadaki ürünlerin fiyatlarının her kesimden insana uygun olduğunu ifade eden Övür, "Bu mağazada bir koltuğu 3-4 bin liraya da bulabilirsiniz, 300-500 liraya da" diye konuştu. Övür, bir diğer The Woo mağazasının 2010 şubatında Forum İstanbul'da açılacağını belirtti.
Radikal

İlgili haber:

The Woo ilk mağazasını Palladium'da açtı


Geri Dön