24 / 05 / 2024

THY 304 metrelik gökdelene reklamı giydirdi, yolcuyu kaptı!

THY 304 metrelik gökdelene reklamı giydirdi, yolcuyu kaptı!

Tayland 'ın başkenti Bangkok 'ta iddialı tanıtımlar yapan THY 'nin sefer sayısı 7 'den 11 'e, uçak doluluk oranları da yüzde 80 'lere çıktı. Dev alışveriş merkezleri, yüzen pazarları ve egzotik yemekleriyle dünyanın dört bir yanından turist çekiyor...



Dev alışveriş merkezleri, yüzen pazarları ve egzotik yemekleriyle dünyanın dört bir yanından turist çeken Tayland 'ın başkenti Bangkok 'ta, Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarına yoğun ilgi gösteriliyor. İstanbul-Bangkok hattının haftalık uçuş sayısı 7 'den 11 'e, uçak doluluk oranları da yüzde 80 'e çıktı. THY 'nin Bangkok 'a 20 yıldır sefer düzenlediğini hatırlatan THY Bangkok Müdürü Mustafa Kerrar Yüksel, “Taylandlıların gözünde, Avrupalı taşıyıcılara göre THY 'nin imajı daha önce ikinci sınıftı. 304 metre yüksekliğiyle dünyanın en büyük gökdelenlerinden biri olan Baiyoke Tower binasına asılan THY reklamıyla Tayland halkı bizi tanımaya, merak etmeye ve sormaya başladı.

İSKANDİNAVYAKÖPRÜSÜ
Ayrıca THY 'nin Manchester United, Barcelona gibi büyük kulüplerle sponsorluk anlaşması yapması, Tayland 'da THY 'ye olan güveni artırdı. Bütün bunlara yüksek kaliteli hizmetimiz de eklenince bilinirliliğimiz arttı ” diye konuştu. Bangkok 'a ağırlıklı olarak İskandinav ülkelerinden yolcu taşıdıklarını söyleyen Yüksel, “çünkü bu ülkede 12 bin civarında yerleşik İskandinavyalı yaşıyor. Uçuşlarımızda çoğunlukla Kopenhag, Stockholm, Varşova, Moskova ve Tel Aviv 'den Bangkok 'a yolcu taşıyoruz ” dedi.

Türkiye/Cemil Yıldız BANGKOK
 


Geri Dön