28 / 04 / 2024

THY Emlak Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Dairelerin ödeme planları neler?

THY Emlak Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Dairelerin ödeme planları neler?

Türk Hava Yolları (THY) Emlak Konut Arnavutköy konut projesi için yapılan başvurular, 2 Haziran tarihinde sona ermişti. Buna göre, başvurularını bu tarihe kadar tamamlayan vatandaşlar şimdi kura çekimi tarihini ve sonuçlarını bekliyor. İşte haberin detayları...



Emlak Konut ve Türk Hava Yolları (THY) iş birliği ile yapılan sosyal konut projesi için başvurular tamamlanmıştı.Bu kapdamda da gözler kura çekiliş tarihine çevrildi. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin hak sahipleri, çekilecek kuraların ardından belli olacak. İşte kura tarihi ve ödeme planı hakkında merak edilener.

THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY EVLERİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

ahaber.com.tr'de yer alan habere göre; İstanbul Havalimanı'na çok yakın bir mesafede yer alan Yenişehir Arnavutköy Konutları için çalışmalar hızla devam ediyor. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, geçtiğimiz günlerde inşaat alanını ziyaret etti ve çalışmalar hakkında  ve konu le ilgili bilgi aldı.

Bolat'ın açıklaması şu şekilde; "Sabah, gelişimini yerinde gördüğüm Arnavutköy'deki Emlak Konut GYO ile birlikte yaptığımız proje ilk müjdemdi. Birinci ve ikinci etap olarak yapımına başlanan yaklaşık 3 bin konut 2025 senesinin  Mayıs ve Haziran aylarında teslim edilmeye başlayacak. Örnek daireler ise birkaç ay içinde hazır olacak.

THY EMLAK KONUT ANAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi tarihi henüz açıklanmadı. Kura tarihinin resmi internet sitesi üzerinden duyurulması bekleniyor.

1- Toplam inşaat alanı: 1.842.549 m2

2- Toplam konut sayısı: 12.456 adet

3- İstanbul Havalimanı'na mesafe: 5,5 Km

4- 2024 Mart ayında örnek daireler görülmeye hazır olacağı belirtildi. 

5- İlk etap teslim tarihi: Mayıs-Haziran 2025 yılında. 

THY Emlak Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Dairelerin ödeme planları neler?

THY EMLAK KONUT PROJESİ ÖDEME PLANI

Yapılan açıklamada, katılım şartlarını yerine getiren vatandaşlar kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekleri kaydedildi. 

İlk yıl için taksit ödemesi şu şekilde: 1+1 daire için 7.500 Türk Lirası, 2+1 daire için 10.000 Türk Lirası ve 3+1 daireler için de 15.000 Türk Lirası olarak kaydedildi. Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut'a yapılacak. Bu süreçte kuradan ev sahibi olan vatandaşlar 5 sene boyunca satış işlemi yapamayacak.

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 kura tarihi açıklandı mı? İstanbul'da 7.500 TL taksitle ev sahibi olma müjdesi!


Geri Dön