27 / 04 / 2024

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...



Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, İstanbul Arnavutköy’de İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometre uzaklıkta inşaatları devam eden 12 bin 500 civarındaki konutların durumunu inceledi

2025 yılının Mayıs ve Haziran aylarında 3 bin adedinin teslim edilmeye başlanacağı konut alanını gezen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, kaba inşaatı tamamlanan bir binanın üst katına çıkarak proje alanını inceledi.

Haberair'de yer alan habere göre THY’nin Emlak Konut GYO ile beraber yaptığı proje kapsamında 12 bin 500 civarında konut yapılacak. Söz konusu konutlar, kendisi ya da eşi İstanbul’da ev sahibi olmayan ve yönetici vasfı bulunmayan THY çalışanlarına verilecek.

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri nde son durum ne? 

Ahmet Bolat açıklamasında şu ifadeleri kullandı. “Bugün TGS çalışanlarımızla bir araya geldik fakat kendileriyle konuşmamızdaki mesajlarım Türk Hava Yolları ve iştiraklerimizdeki tüm çalışma arkadaşlarımız içindi. Sabah, gelişimini yerinde görmüş olduğum Arnavutköy'deki Emlak Konut GYO ile beraber yaptığımız proje ilk müjdemdi. 1. ve 2. etap olarak yapım çalışmalarına başlanan yaklaşık olarak 3 bin konut 2025 yılının Mayıs ve Haziran aylarında teslim edilmeye başlayacak. Örnek konutlar da birkaç ay içerisinde hazır olacak. Videoda da görüleceği üzere çoğu binanın temeli kazılmış ve yüzde 60’ının temeli atılmış. Birkaç ay içerisinde birçoğunun tuğlaları örülmeye başlayacak. Ben de kabası tamamlanan bir binanın üst katına çıkarak hem tüm proje alanını gördüm hem de diğer etapların konumuyla ilgili bilgi aldım.

Söz konusu projenin tamamı 12 bin 500 konut civarında olacak. Kalan 9 etabın ihaleleri de yakında tammalanacak ve temel atma işlemlerine başlanacak. Kendisi ya da eşi İstanbul’da konut sahibi olmayan ve yönetici vasfı olmayan 3 bin çalışanımızın ev sahibi olacağı projemiz hakkında sizi periyodik olarak bilgilendirmeyi sürdüreceğim.

YENİŞEHİR EVLERİ DETAYLARI

1- Toplam inşaat alanı: 1.842.549 metrekare

2- Toplam konut sayısı: 12 bin 456 adet

3- İstanbul Havalimanı'na mesafe: 5,5 kilometre

4- 2024 yılının Mart ayında örnek daireler görülmeye hazır olacak

5- İlk etap teslim tarihi: Mayıs-Haziran 2025


Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat açıklamasında “Yenişehir Evleri, Arnavutköy” projesinin gerçekten Türk Hava Yolları markasına yakışır nitelikte, yakın gelecekte İstanbul’un en gözde yerleşim yerlerinden biri olmaya aday olduğunu belirterek, "Şimdiden İstanbul'a ve tüm Türk Hava Yolları ailesine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

 

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Sıfır araç alacaklar acele etmeyin! 2024'te daha uyguna araba alınabilecek!


Geri Dön