29 / 04 / 2024

THY İstanbul-Selanik sefer sayısını 14'e çıkaracak!

THY İstanbul-Selanik sefer sayısını 14'e çıkaracak!

THY SeIanik Müdürü Utku Yazan, İstanbul-SeIanik arasında gittikçe artan yolcu talebini karşılayabilmek için haftalık sefer sayısının 7'den 14'e çıkarılması teklifinin Yunan Sivil Havacılık Kurumu (YPA) tarafından kabul edildiğini açıkladı...




Türk Hava Yolları (THY) SeIanik Müdürü Utku Yazan, İstanbul-SeIanik arasında gittikçe artan yolcu talebini karşılayabilmek için haftalık sefer sayısının 7'den 14'e çıkarılması teklifinin Yunan Sivil Havacılık Kurumu (YPA) tarafından kabul edildiğini açıkladı.


Yazan, AA'ya yaptığı açıklamada, YPA ile varılan anlaşmaya göre THY’nin İstanbul-Selanik uçuşlarının 5 Haziran itibarıyla sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere günde iki kez yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.


Havacılık sektöründeki başarılarıyla "Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen ve dünya çapında saygın bir kurum haline gelen THY’nin Kuzey Yunanistan’ı ve Batı Trakya’yı dünyaya bağlayan İstanbul-Selanik seferlerinin bölgenin tanınırlığına büyük katkı sağladığını ifade eden Yazan, YPA'nın kararının iki komşu ülke Yunanistan ile Türkiye’yi daha da yakınlaştıracağını kaydetti.


THY, Mayıs 2011'de haftada 4 olarak başlattığı İstanbul-Selanik seferlerini, yolcu sayısının bir yıl içerisinde yüzde 100'e varan oranda artması dolayısıyla haftada karşılıklı 7 sefere çıkarmıştı.



AA


Geri Dön