04 / 05 / 2024

THY kargo binası tadilat işini ihaleye çıkardı!

THY kargo binası tadilat işini ihaleye çıkardı!

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı kargo binası ve kule katlarının tadilat işini ihaleye çıkardı. İhale 25 Nisan 2011 günü saat 14.00'da Atatürk Havalimanı THY A.O. Genel Yönetim Binası'nda kapalı teklif usulü yapılacak...



Verilen ilan şu şekilde;

TÜRK HAVA YOLLARI A.O.DAN KARGO BİNASI KULE KATLARININ TADİLATI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR.
 Ortaklığımız tarafından, "Kargo Binası Kule Katlarının Tadilatı" işi kapalı zarfla teklif almak suretiyle ihale edilecektir.
 Geçici Teminat teklif edilen KDV Hariç toplam tutarının %3'ü oranındadır.
 Kapalı zarfla verilecek teklif mektupları en geç 25.04.2011 günü saat 14.00'e kadar istanbul Atatürk Havalimanı THY A.O. Genel Yönetim Binası B Blok l.Kat adresindeki Genel Satınalma ve İkram Başkanlıgı'nda bulundurulacaktır. Anılan gün ve saatten sonra elden verilen veya posta ile gönderilen teklif mektupları kabul edilmeyecektir. İhale aynı yer ve zamanda yapılacaktır.
 Şartnamede istenilen tüm belgelerin aslı. veya noterden tasdikli suretlerin ibrazı gereklidir.
 Şartnameler yukarıda belirtilen adreste görülebilir ve 60 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilir, ihaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
 Ortaklığımız 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, söz konusu hizmeti dilediğine kısmen veya tamamen yaptırıptyaptırmamakta serbesttir.


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön