29 / 04 / 2024

THY prefabrik eğitim binası yapım işi!

THY prefabrik eğitim binası yapım işi!

Türk Hava Yolları Aydın Uçuş Eğitim Akademisi prefabrik eğitim binası yapım işi ihale edecek. İhale 19 Ağustos 2014 Salı gününde saat 10:00'da gerçekleşecek..



THY Aydın Uçuş Eğitim Akademisi prefabrik eğitim binası yapım işini ihale edecek. Zarfla teklif alma usulüyle gerçekleşecek olan ihalede geçici teminat bedeli KDV hariç teklif miktarının yüzde 3'ünü kapsayacak.


İhaleye iştirak edecek kişiler, en geç ihalenin yapılacağı 19 Ağustos 2014 saat 10:00'a kadar teklif mektuplarını göndermelidir. İhale Atatürk Havalimanı/İstanbul adresinde gerçekleşecek.


İhale İlanı


TÜRK HAVA YOLLARI A.O'DAN


AYDIN UÇUŞ EĞİTİM AKADEMİSİ PREFABRİK EĞİTİM BİNASI İHALE EDİLECEKTİR


Ortaklığımızın ihityacı olan Aydın Uçuş Eğitim Akademisi prefabrik eğitim binası yapımı işi kapalı zarfla teklif ala usulü ile ihale edilecektir.


Geçici Teminat bedeli KDV hariç toplam teklif tutarının %3 oranındadır.


İhale dökümanı, Atatürk Havalimanı/İstanbul adresinde bulunan THY A.O Genel Yönetim Binası 1.Kat Genel Satınalma Başkanlığı'ndan ücretsiz temin edilebilir.


Kapalı zarfla verilecek teklif mektupları en ge. 19.08.2014 günü saat 10:00'a kadar yukarıda belirtilen adreste bulundurulacaktır. İhale aynı yer ve zamanda yapılacaktır.


Şartnamede beliritilen tüm belgelerin aslı veya noterden tasdikli suretlerin ibrazı gereklidir.


Ortaklığımız bu ihaleyle ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değildir. Ortaklığımız ihaleye konu olan işi yaptırıp yaptırmamakta, dilediğinde kısmen ya da tamamen yaptırmakta serbesttir.


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön