İş Fırsatları

THY'den depremzedeler için iş ilanı! Az önce açıklandı! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Türk Hava Yolları, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere yönelik başlattığı istihdam ilanını duyurdu.  Peki Türk Hava Yolları başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? Türk Hava Yolları başvuru lar ne zaman başlıyor? İşte detaylar

Türk Hava Yolları, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından afetzedelere yönelik başlattığı istihdam ilanını duyurdu. Peki Türk Hava Yolları başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? Türk Hava Yolları başvuru lar ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

THY BAŞVURULARI NE ZAMAN?

THY'nin "kariyer.thy.com" kurumsal web sitesinden yayınlanan ilana göre başvuruların 24 Nisan Pazartesi günü saat 23.55'e kadar alınacağı açıklandı.

Depremlerden etkilenen vatandaşlara tam zamanlı çalışma fırsatı sunan "afetzede ilanına" başvuru yapan herkes THY ailesinin bir parçası olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

THY tarafından açıklanan ilan için gerekli şartlar şu şekilde;

Peki THY'ye kimler başvuru yapabilecek? THY'ye kimler başvuru yapabilir?

THY'YE KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

THY'ye başvuru yapmak isteyenler başvurunun detaylarını araştırıyor.  İlana göre 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremlerden etkilenen iller olarak kabul edilen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ'da kendisi ve/veya 1. dereceden yakını (anne, baba, kardeş eş ya da çocuk) "afetzede" olarak değerlendirilen adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular, 24 Nisan Pazartesi günü saat 23.55'e kadar alınacak.

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!