Kent Haberleri

Gram altının tam 1.450 TL olacağı tarih az önce açıklandı! Bu tarihi duyanın ayakları adeta yerden kesildi! Hemen bakın!

Gram altının tam 1.450 TL olacağı tarih az önce açıklandı... Bu tarihi duyanın ayakları adeta yerden kesildi... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bir süredir dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarıyla ilgili oldukça çarpıcı analiz geldi

Son dönemlerde gündemden düşmeyen altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bir süredir dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarıyla ilgili oldukça çarpıcı analiz geldi. Altının Efendisi olarak bilinen Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıya peş peşe uyarılar yaptı ve alım fırsatı ile ilgili tarih de verdi. 

Altının Efendisi İslam Memiş yaptığı açıklamada Şubat ayının yarısına kadar beklenen geri çekilmenin yatırımcı için bir alım fırsatı olarak öne çıktığını söyledi.

Gram altının tam 1.450 TL olacağı tarih az önce açıklandı... Bu tarihi duyanın ayakları adeta yerden kesildi... Hemen bakın...

Vatan gazetesinden Alican Yıldırım'ın haberine göre, uzun bir süredir dalgalı seyrine devam eden ve gündemden düşmeyen altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, rekor üstüne adeta rekor kıran altın bir düşüp  bir yükselmesiyle yatırımcıları da endişelendirdi. Güvenli liman şeklinde görülen altın fiyatlarının geleceği rakam yatırımcılar tarafından da merak ediliyor.

Gram altının tam 1.450 TL olacağı tarih az önce açıklandı... Bu tarihi duyanın ayakları adeta yerden kesildi... Hemen bakın...
 

Altın fiyatları düşecek mi, yoksa yükselecek mi? Bu fiyattan altın alınır mı, elimdeki altınları satmalı mıyım sorularının yanıtları da araştırılıyor. Altının Efendisi olarak bilinen Finans analisti İslam Memiş de vatandaşın kafasındaki soru işaretlerini gidererek altın ile ilgili bazı uyarılar yaptı. Yaptığı açıklamada altın fiyatlarıyla ilgili bir geri çekilme olacağını kaydeden İslam Memiş, bu fırsatın değerlendirilmesi gerektiğine de değindi.

Altın fiyatlarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan İslam Memiş, altın fiyatlarında 2022 yılındaki baskılanma süreci gerçekleştiğini belirterek, gram altının ocak ayında yüzde 6 oranında değer kazandığını söyledi. Altının ons fiyatında yaşanan yükselişin gram altın fiyatlarına değer kazandırdığını söyleyen İslam Memiş, "Ancak fiyatlarda büyük yükseliş gerçekleştiği için bir geri çekilme bekliyorum." diyerek, Ons fiyatında 1850 dolar seviyesine kadar bir geri çekilme gerçekleşebileceğini söyledi.

Gram altının tam 1.450 TL olacağı tarih az önce açıklandı... Bu tarihi duyanın ayakları adeta yerden kesildi... Hemen bakın...

GERİ ÇEKİLMELER ALIM FIRSATI

Altının Efendisi İslam Memiş söz konusu geri çekilmelerin yatırımcı için bir alım fırsatı olduğunu söyleyerek, Şubat ayının yarısına kadar beklenen geri çekilmelerin yatırımcı için bir alım fırsatı olarak öne çıktığını söyledi. İslam Memiş ayrıca, vatandaşların bu geri çekilmeleri değerlendirebileceğini belirterek, "Çünkü orta ve uzun vadede altın fiyatlarının yükseleceğini düşünüyorum." dedi.

Şu anda 19 lira üzerine çıkmayan bir dolar/TL grafiği olduğunu söyleyen İslam Memiş, o nedenle ons altını takip etmeye devam ettiklerini belirterek alım için birkaç hafta beklemekte yarar olduğunu ama satış için de acele etmemek gerektiğini söyledi. İslam Memiş "Satan zarar eder, makas aralığı var. Yeni rekorlar göreceğiz."  dedi.

Gram altının tam 1.450 TL olacağı tarih az önce açıklandı... Bu tarihi duyanın ayakları adeta yerden kesildi... Hemen bakın...

GRAM ALTININ TAM 1.450 TL OLACAĞI TARİH AÇIKLANDI! BU TARİHİ DUYANIN AYAKLARI ADETA YERDEN KESİLDİ

Yaptığı açıklamada önümüzdeki aylarda altın fiyatlarının hangi seviyede olabileceğiyle ilgili tahminler yapan İslam Memiş, geri çekilmeler sonrası önümüzdeki aylarda altın fiyatlarının 1280 lira seviyesine gelmesini beklediğini belirterek, Haziran ayı sonrasında ise altın fiyatlarında 1450 lira gibi seviyeler beklendiğini söyledi. İslam Memiş, açıklamasında 2022 yılında baskılanan altın fiyatlarının 2023 yılında artık baskılanamayacağını düşündüğünü de kaydetti.

ALTINDA YENİ REKORLAR GELİYOR

Yaptığı açıklamada yılsonu ile ilgili tahminlerine de değinen İslam Memiş, Haziran ayı sonrası 1450 lira ve üstü seviyelerin gelmesini beklediğini belirterek, altının yeni rekorlar kıracağını düşündüğünü söyledi.

Aile Bakanlığından adeta Şubat 2023 müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe 4 bin 336 lira yatırıldı! Aman kaçırmayın

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ikramiye müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu rakamı duyan düğün bayram etti!

Gram altının düşeceği tarihi az önce İslam Memiş açıkladı! Altını olanın adeta kalbine indi! Bu tarihlere aman dikkat!