27 / 05 / 2024

Tianchen İnşaat 30 ülkede proje yürütüyor!

Tianchen İnşaat 30 ülkede proje yürütüyor!

Tianchen İnşaat'ın faaliyet gösterdiği ülke sayısı 30'u aştı. Şirket Çin dışındaki 30'un üstünde ülkede dev projeler üstlendi.



Tianchen İnşaat'ın faaliyet gösterdiği ülke sayısı 30'u aştı. Şirket ABD, Rusya, Kazakistan, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, Pakistan, Bangladeş, Hindistan, Vietnam, Singapur, Filipinler, Malezya, Türkiye, İran, Suriye, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Antartika, Gabon, Gürcistan başta olmak üzere Çin dışındaki 30'un üstünde ülkede dev projeler üstlendi. Gaz işleme ve gaz depolama ve taşıma, petrol rafinerisi mühendisliği, petrokimya tesisleri inşaası, kömür gazlaştırma, kömür yağı, evsel katı atık yakma enerji üretim projeleri, gaz santraleri, mineralleri dönüştürmek, biyokütler enerji üretimi projesi tasarım mühendisliği ve içindeki diğer alanlar, devreye tedarik ve inşaat yönetimi hizmetleri, operasyon ve EPC ve anahtar teslim hizmet bakımı gibi alanlarda faaliyet gösteren şirket aynı zamanda ihracat kredisi finansman sahiplerine de çözümler sunuyor. 


Sekiz ülkede şubesi var


Türkiye-Ankara, Taiwan-Bangkong, Gabon, Kazakistan-Astana, Suudi Arabistan- Dammam, Avustralya-Sidney, Endonezya-Cakarta ve İran-Tahran olmak üzere yurtdışında 8 ülkede şubesi bulunan şirket kostik soda tesisi, soda külü tesisi, doğal gaz tesisi, PVC tesisi, yağlama tesisi, yakıt LPG, dolum istasyonları, gaz ayırımı ve kompresör istasyonu, doğalgaz yeraltı depolama, LPG tankı yatay tankı, doğal gaz veya kömür gazı bazlı gübre bitkisinin (amonyak veya üre) tesisi, Gübre tesisi, Kömür kimya tesisi çeşitleri, Rafineri, Nikel cevheri işleme, Manganez cevheri işleme, nadir toprak cevher işleme, beyaz karbon siyahı tesisi, polislikon tesisi, Cam tesisi, çeşitli santraller, çöp yakma santrali, kükürt giderme santrali, sülfrik asit tesisi, nitrik asit tesisi, doğal gaz metanol tesisi, kok tesi si, çelik kök fırını gazı LPG tesisi, stirenbütadien kauçuk tesisi, Akrilik asit tesisi, Adipik asit tesisi, Propilen oksit tesisi, Siklohekzanon tesisi ve Doğal gaz ve propilen tesisi (PDH) gibi alanlarda uzmanlaştı. 


Türkiye'de 10 yılı geride bıraktı 


Şirket Türkiye'deki ilk işini 2007 yılında gerçekleştirdi. Nikel cevheri ve sülfürik asit tesisi ve 2009 yılında Eti Soda projesini tamamladı. 2011 yılında  Ankara  şubesini açan şirket şu anda BOTAŞ yeraltı doğal gaz deposu projesinde, Beypazarı Eti Soda genişleme projesinde, Tuz gölü Santrali Beypazarı, Park Holdingde 400 MW doğalgaz enerji santrali projeleri olmak üzere beş proje yürütüyor. Çin Tianchen Türkiye'deki projeleri uygularken, aynı zamanda aktif olarak sosyal refah taahhütlerini katılmak için yerel çevre projelerinin uygulanmasına da katıldı. 




Dünya Ek


Geri Dön