28 / 04 / 2024

Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımında son dakika! Tam 81 şehirde flaş alım yapacak!

Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımında son dakika! Tam 81 şehirde flaş alım yapacak!

Ticaret Bakanlığı'nın 1.500 memur alımı ile ilgili son dakika detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımında son durum ne? İşte 81 şehirde yapılacak olan flaş alımlar ile ilgili detaylar...



Ticaret Bakanlığı'nın 1.500 memur alımı ile ilgili son dakika detayları pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Memur olmak isteyen binlerde kişinin Ticaret Bakanlığı'nın memur alımları ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığının tam 81 şehirde görevlendirilmek üzere, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemiyle toplamda 1.500 kadrolu memur istihdamı için gerçekleştirdiği çalışmalar, tamamlanma aşamasına geldi.

Peki Ticaret Bakanlığı'nın 1.500 memur alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri ne? Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımları ne zaman yapılacak? Ticaret Bakanlığı'nın 81 ilde yapacağı memur alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri ne? Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımı için tarihler belli oldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ticaret Bakanlığı'nın merakla beklenen 1.500 memur alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımında son dakika! Tam 81 şehirde flaş alım yapacak!

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinde yapılan son dakika paylaşımında, memur alım süreci ile ilgili bazı detaylar verildi.

Memur olmak isteyen binlerce kişinin gündeminde yer alan 81 ilde 1.500 memur alımı ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Ticaret Bakanlığı tarafından istihdam edilecek olan memurların 81 şehirde görevlendirileceği kaydedilen açıklamada önemli detaylara da yer verildi.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Ticaret Bakanlığı tarafından toplamda 81 ilin tamamında görevlendirilmek üzere, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemi ile 1.500 kadrolu memur istihdamı için çalışmaların tamamlandığı kaydedildi.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2023 yılı içinde alım sürecini sonuçlandırmayı hedeflendiği kaydedilerek, "Aramıza yeni katılacak çalışma arkadaşlarımızla daha etkin bir piyasa denetimi yapmayı, stokçuluk, güvensiz ürün ve fahiş fiyat artışları gibi vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan haksız ticari uygulamalarla mücadelemizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Yine Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ayrıca bir kısmı gümrük kapılarında görevlendirilecek olan yeni arkadaşların gümrük işlemlerinin hızlanmasına da önemli katkılar sağlayacağının değerlendirildiği de belirtildi.

Yapılan açıklamada ayrıca söz konusu personel alım sürecine ilişkin Ticaret Bakanlığı tarafından gerekli duyuruların yapılacağına değinildi.

Yalova'da 6 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Evini kiralamak isteyenler apartman sakinlerinden izin alacak! Kiralık konutlara yeni düzenleme geliyor!

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları


Geri Dön