09 / 05 / 2024

Ticaret Bakanlığı sürpriz bir kararla mühendis alımı yapacak! Hemen bakın!

Ticaret Bakanlığı sürpriz bir kararla mühendis alımı yapacak! Hemen bakın!

Ticaret Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 92 personel alımı yapacağını paylaştı. İşe alınacak adayların Ticaret Bakanlığı Taşra Teşkilatı Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8’inci ve 9’uncu dereceli kadroya alınacağı öğrenildi. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte d



PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ticaret Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak personel alımında adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’nci maddesindeki koşulların arandığı ifade edildi. Söz konusu kadrolara başvuru yapacak adayların üniversitelerin en az dört yıllık ziraat mühendisliği, kimya mühendisliği, tekstil mühendisliği, gıda mühendisliği, biyoloji ve kimya bölümlerinin birinden mezun olmaları gerektiği öğrenildi.

Ticaret Bakanlığı sürpriz bir kararla mühendis alımı yapacak! Hemen bakın!

Bunun yanı sıra, başvuracak adaylarda KPSS puanı şartının da arandığı ve 2022 yılında yapılan KPSS’den P2 ya da P3 puan türünden en az 70 puan almaları gerektiği paylaşıldı. Aynı zamanda, söz konusu adayların giriş sınavının yapılacağı yılın ocak ayının ilk günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları gerektiği bilgisine yer verildi.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ NASIL OLACAK?

Ticaret Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak 92 personel alımı başvurularının başladığı öğrenildi. Söz konusu kadrolara başvuru yapacak adayların 2 Mayıs- 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlamaları gerektiği belirtildi. Adayların başvuru işlemlerini online olarak başvuru yapması gerektiği de ifade edildi. Adayların http://www.turkiye.gov.tr/ticaret-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim bu adresine giriş yaparak başvuru işlemlerini 12 Mayıs 2023 tarihine kadar tamamlayabileceğinin altı çizildi.

Diyanet’ten çok sayıda personel alımı! Son başvuru tarihi 12 Mayıs!

Ziraat Bankası’ndan mayıs ayı müjdesi geldi! Bu para tek seferde hesaplara yatacak!

1 gram altını olanlar bile baksın! İslam Memiş, ‘Mayıs ayı çok kritik’ dedi ve ekledi...

Geri Dön