05 / 05 / 2024

Ticari araç alacaklar dikkat! Peugeot Rifter 630 bin 500 TL'ye satışa çıktı!

Ticari araç alacaklar dikkat! Peugeot Rifter 630 bin 500 TL'ye satışa çıktı!

Yeni ticarı araba satın almak isteyen vatandaşlar Peugeot Rifter fiyatlarını sorguluyor. Peki, Peugeot Rifter ticari araç fiyatı ne kadar ,kaç TL, özellikleri neler? 



Yeni ticarı araba satın almak isteyen vatandaşlar Peugeot Rifter fiyatlarını sorguluyor. Şık, sağlam, çevik ve güçlü bir görünüm sergileyen Peugeot Rifter, çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor. Kısa, yükseltilmiş motor kaputu ile artırılmış yerden yüksekliğiyle, her türlü yol şartlarına uyum sağlayan güçlü bir araç stili ile satışa sunuluyor.

Ticari araç alacaklar dikkat! Peugeot Rifter 630 bin 500 TL ye satışa çıktı!

Mükemmel ve fonksiyonel bir yapısı bulunan Peugeot i-Cockpit® kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Teknolojiyi yolculuklarda sizin kontrolünüze sağlıyor. Ayrıca size ve yolcularınıza, heyecan uyandıran yeni bir deneyim sunuyor.

Peugeot i-Cockpit® teknolojisi, kompakt direksiyon simidi, yenilenmiş gösterge paneli ve 8” kapasitif dokunmatik ekranıyla yolculuklarda size daha çevik ve içgüdüsel bir sürüş keyfi yaşatıyor.

En son EMP2 platformu üzerinde tasarlanan Peugeot Rifter, örnek bir manevra ve yol tutuşu sunuyor. Kısa motor kaput yapısı, detaylara özen gösterilerek dizayn şasesi, elektrik takviyeli direksiyon ile optimize edilmiş dönüş çapı size üst düzeyde bir konfor, kalite ve pratiklik sağlıyor.

Ticari araç alacaklar dikkat! Peugeot Rifter 630 bin 500 TL ye satışa çıktı!

Peugeot Rifter, farklı sürüş deneyimleri yaşatmak ve bakış açınızı değiştirecek avantajlar sunmayı hedefliyor. Yenilikçi BlueHDi dizel motorlar ve sekiz ileri tam otomatik EAT8 şanzımanı ile  Peugeot Rifter gerçek sürüş koşullarında düşük yakıt tüketimi ile yüksek performansı bir araya getiriyor.

Peki, Peugeot Rifter fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Mayıs ayı fiyta listesi...


Geri Dön