Filli Boya AmphiSilan-G, dış cephelerin yeni dokusu oldu!

AmphiSilan, Canlı Renkler (organik) içinde Yüksek Koruma Sistemi’ni AmphiSilan ve AmphiSilan-G ile hızla gelişen inşaat teknolojisinin hizmetine sunarak, yapılarınıza daha canlı ve estetik bir görünüm sağlamıştır

Türkiye’nin en çok tercih edilen lider dış cephe boyası AmphiSilan Yüksek Koruma Sistemi’ni 2005 yılında tüketici ile buluşturmuştur. Sektörde alışkanlıkları değiştiren AmphiSilan, yapınıza renk ve değer katmıştır. Kısa süre içinde dış cephenin renk lideri olan uzanmaların tercihi AmphiSilan, Canlı Renkler (organik) içinde Yüksek Koruma Sistemi’ni AmphiSilan ve AmphiSilan-G ile hızla gelişen inşaat teknolojisinin hizmetine sunarak, yapılarınıza daha canlı ve estetik bir görünüm sağlamıştır. Bu görünüm ilk günkü canlılığını korusun diye Türkiye’ de ilk defa Filli Boya’nın garanti kapsamında koruma altına alınmıştır.


Dış Cephelerin Yeni Dokusu DURUMAT; AMPHİSİLAN-G 


Filli Boya’nın dış cephelerdeki tartışmasız lideri AmphiSilan’ın üstün teknolojisi ve tecrübesinden yararlanılarak geliştirilen AmphiSilan–G sayesinde CANLI (organik) RENKLER, inorganik renkler kadar solmaya karşı direnç göstermektedir. Hem uygulama açısından ustalara kolaylık sağlayan hem de dış cephelere kıskanılacak bir görünüm kazandıran AmphiSilan-G, birbirinden canlı renkleriyle dış cephe boyalarından beklenenden çok daha fazlasını sunuyor.


www.filliboya.com.tr

www.facebook.com/filliboya


Filli Boya

Kurulduğu 1988 yılından beri inşaat malzemeleri sektörünün lideri olan Betek A.Ş., 1993 yılında inşaat boyları alanında Avrupa’nın en büyük boya markası Caparol ile teknolojik işbirliği yaparak, ‘’Filli Boya’’ markası adı altında Avrupa’nın teknolojik zenginliğini Türkiye’ye taşıdı. Filli Boya; yüksek teknolojiye sahip 152.000 m2’lik modern tesislerinde 1000’i aşkın profesyonel çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Yıllık 348 bin ton üretim kapasitesiyle her üründe AB’nin büyük önem verdiği çevre koruma ve çevre sağlığını dikkate alarak, AB Boya Standartlarında üretim yapıyor. Avrupalı bir ortakla üretime geçen ilk Türk boya şirketi olan ‘’Filli Boya’’, sektörüne ilk yabancı sermaye girişini de sağlamıştır. Bugüne kadar Türk boya sektöründe henüz bilinmeyen ürünleri piyasaya sunarak; “kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka” kimliği kazanan ‘’Filli Boya’’, sanayide örnek gösterilen biçimde, bilinen en kısa sürede boya sektörünün en güçlü firması olmuş, 2001 itibariyle boya sektöründe pazar liderliğini yakalamıştır.




Filli Boya AmphiSilan-G, dış cephelerin yeni dokusu oldu!
Filli Boya, 35. İstanbul Yapı Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşacak!