29 / 04 / 2024

Mudo City, Dubai'de mağaza açtı!

 Mudo City, Dubai'de mağaza açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısı 130'a ulaşan hazırgiyim ve mobilya aksesuvar markası Mudo, Ortadoğu pazarına Dubai'de açtığı mağazayla girdi



İlk yurtdışı mağazasını Kazakistan'ın başkenti Astana'da açan marka, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) moda, ev dekorasyonu, gıda ve eğlence alanlarında Körfez ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri ile Rusya ve Türkiye'de yatırımları bulunan Asadel Retail Group ile ortaklık yapacak. Mudo'nun kurucusu Mustafa Taviloğlu, "Dubai çok stratejik bir konumda. Mudo City, BAE ile Ortadoğu'da kullanacağımız markamız olacak" dedi. 


10 milyon dolar yatıracak


Asadel CEO'su Ayman Jamil ise, Körfez Bölgesi'nde açacağı 12-16 arası mağaza için 10 milyon dolar yatıracak. Jamil, "İnsanlar yeni şeyler görmek istiyor. Bu marka da bunu fazlasıyla veriyor" dedi. Dubai ile Türkiye arasındaki ticaret hacminin üç yıl içinde 10 milyar doları görmesi bekleniyor. 


270 milyon $ satış hedefi


Mustafa Taviloğlu, "Dört mağazacılık konseptimizle toplam 55 bin metrekare satış alanına ulaştık. Bu yıl 270 milyon dolarlık satış hedefliyoruz" dedi.


Sabah


Geri Dön