22 / 07 / 2024

Tigris Dizayn Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Tigris Dizayn Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sakine Dicle Uzunyayla tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.





Tigris Dizayn Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sakine Dicle Uzunyayla tarafından kuruldu.


Tigris Dizayn Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Sirket, her türlü mimarlık faaliyetleri ve mimari danısmanlık faaliyetinde bulunabilir. 2.Sirket, peyzaj mimarlıkta dâhil her türlü mimarlık faaliyetleri ve mimari danısmanlık faaliyetlerini dısarıdan alabilir ve verebilir. 3.Sirket, her türlü iç mimarlık faaliyetlerinde bulunabilir, danısmanlık verebilir veya mimari danısmanlık faaliyetlerini dısarıdan alabilir. 4.Sirket, her türlü tasarım hizmetleri ve danısmanlık hizmetiverebilir. 5.Sirket, her türlü kentsel çözüm projeleri gelistirebilir, danısmanlık verebilir veya dısarıdan danısmanlık alabilir. 6.Sirket, her türlü mühendislik hizmetleri ve danısmanlık hizmeti verebilir.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Geri Dön