01 / 05 / 2024

Tissue World İstanbul 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Tissue World İstanbul 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

TISSUE WORLD İSTANBUL 2014 Konferansı UBM Tarafından, İstanbul’da İlk Kez 25-26 Eylül Tarihlerinde WOW Kongre Merkezinde Düzenlenecek. Erken Kayıt Avantajı 8 Ağustos’a Kadar Devam Ediyor.



UBM düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekleyerek, 25 – 26 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde Tissue World İstanbul Konferansını gerçekleştirecek. Tissue World İstanbul 2014, yeni iş bağlantılarının kurulacağı ve Doğu Avrupa’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan BDT ve Rusya’ya kadar olan bölgedeki temizlik kağıdı üretimi ve dağıtımı ile ilgili yerel ve uluslararası konuların irdeleneceği 2 günlük bir zirve olacak.


Konferans programı ekonomi, tarih, pazar, yönetim ve teknik konularında uzman konuşmacılardan oluşan Tissue World Istanbul 2014, firmaların operasyonlarını geliştirmelerine ve karlılıklarını arttırmalarına yardımcı olacak fikirleri de katılımcılara sunacak.


Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek Tissue World Istanbul’un amacı, Rusya’dan Orta Doğu ve Afrika’ya kadar olan geniş bölgenin kağıt üreticileri ve dönüştürücülerine, bölgenin artan kağıt talebi doğrultusunda karlılıklarını arttırmalarını sağlayacak yeni bilgiler edinebilecekleri buluşma noktası oluşturmak. Ayrıca pazar gelişimi ve güncel yeni teknolojileri öğrenmek için de ideal bir platform.


Geri Dön