19 / 05 / 2024

TMSF, Balkaner Grubu'nun turistik tesisini satacak!

TMSF, Balkaner Grubu'nun turistik tesisini satacak!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Balkaner Grubundan devraldığı 35 milyon TL muhammen bedelli Marmaris'teki turistik tesis arsasını satışa çıkaracak



TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, 40 bin 770 metre karelik arsa için 31 Ağustos'a kadar teklif alınacağı, kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak turistik tesis alanının ihalesinin 1 Eylül 2009 tarihinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, Muğla ili Marmaris ilçesi Siteler mahallesi Boynuzbükü mevkinde bulunan ve 3 parselden oluşan turistik tesis alanın çevresinde, alışveriş merkezleri ve küçük turistik otellerin bulunduğu belirtildi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TMSF, Balkaner'in arsasını satıyor     

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Balkaner Grubu'ndan devraldığı Marmaris'teki 5 yıldızlı otel arsasını 1 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Toplam 40 bin 770 metrekarelik arsa, 35 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulurken, teklifler için için 31 Ağustos'a kadar süre tanındı. İhalenin kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle yapılacağı ifade edildi. Satış ihalesine katılmak isteyenlerin, muhammen peşin satış bedelinin yüzde 5'i oranındaki 1 milyon 750 bin TL tutarındaki teminatı, Fon'un T.Vakıflar Bankası A.Ş. Esentepe Şubesi'ndeki hesabına yatırmaları ya da en az 3 ay süreli geçici banka teminat mektubu vermeleri gerekecek. 
Hürriyet
 


Geri Dön