28 / 04 / 2024

TMSF, Denizli Alışveriş Merkezi'ni 3 Mayıs satışa çıkaracak!

TMSF, Denizli Alışveriş Merkezi'ni 3 Mayıs satışa çıkaracak!

TMSF, Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 'nü EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. borçlarına karşılık 50 milyon Amerikan doları muhammen bedelle, 3 Mayıs 'ta satışa çıkaracak. Tekliflerin, 2 Mayıs 'a kadar teslim edilmeli...



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 'nü, EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. borçlarına karşılık olarak satışa çıkardı. Muhammen bedeli 50 milyon Amerikan doları olarak belirlenen Ticari ve İktisadi Bütünlüğün ihalesi, 3 Mayıs 2011 Salı günü saat 11.00 'da TMSF Binası 'nda yer alan Konferans Salonu 'nda gerçekleştirilecek.

Sinema,   restoranlar,   hipermarket ve çocuk oyun alanlarını da bünyesinde bulunduran EGS Park Denizli Alışveriş Merkezi, 1998 yılında açılmış olup Denizli'nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. Satışa çıkartılan Ticari ve İktisadi bütünlük; EGYO A.şž ' ye ait EGS Park Denizli Alışveriş Merkezi 'nin faaliyetini sürdürebilmesi için gerekli olan menkuller ve gayrimenkuller ile bu varlıkların sözleşmelerinden doğan ancak tüm mal, hak ve varlıklardan oluşuyor.

İhaleye katılabilmek için 5 milyon ABD Doları teminat isteniyor. Satış şžartnamesi, isteyenlerin incelemesi için Fon tarafından açık tutulacak. şžartnameyi satın almak için ise 1.000 ABD Doları ödenmesi gerekiyor. Ayrıca katılımcılar, İhale şžartnamesi ekinde yer alan örneğe uygun hazırlanacak Gizlilik Taahhütnamesini imzalamaları ve 1.000 ABD Doları teminat yatırmaları karşılığında “Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ” tesis ziyaretinden yararlanabilecekler. Tesis, 28 Nisan 2011 tarihine kadar taleplilerin ziyaretine açık tutulacak.

Kurul 'un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık, 6 Mayıs 2011 Cuma günü, aynı saat ve aynı adreste düzenlenecek.


Geri Dön