30 / 04 / 2024

TMSF, Toprak Grubu'nun iki şirketini daha satacak!

TMSF, Toprak Grubu'nun iki şirketini daha satacak!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Grubu´nun iki şirketini daha satacak



Toprak Sağlık Gereçleri Bozüyük Ticari ve İksadi Bütünlüğü´nünün ihalesi 15 milyon dolar muhammen bedelle 4 Ekim´de, Toprak Akrilik Küvet Ticari ve İktisadi Bütünlüğü´nün ihalesi ise 4 milyon 400 bin dolar muhammen bedelle 5 Ekim´de yapılacak. İhaleye katılabilmek için 440 bin dolar teminatın yatırılması gerekecek.

TMSF´nin iktisadi bütünlük satışıyla ilgili ilanları Resmi Gazete´de yayımlandı. Toprak Sağlık Gereçleri Bozüyük Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 15 milyon dolar muhammen bedelle satılacak. Toprak Sağlık Gereçleri ihalesine katılacakların 1 milyon 500 bin dolar teminat yatırmaları gerekecek. İhale, 4 Ekim tarihinde saat 11.00´da Fon´un merkezinde gerçekleştirilecek. Tesis ziyareti 25 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında açık tutulacak. Kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek olan ihale, Kurul´un onayı ile sonuçlandırılacak.

Kurul´un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 8 Ekim tarihinde saat 11.00´de yapılacak. Toprak Sağlık Gereçleri Bozüyük Ticari ve İktisadi Bütünlüğü kapsamındaki aktif değer ve varlıklar üzerinde hak ve alacakları (haciz, rehin vs) bulunanların, 29 Eylül tarihine kadar sıra cetveline esas bilgilerini `Satış Komisyonu´na bildirmeleri gerekecek.
Radikal


Geri Dön