18 / 07 / 2024

TOGG alacaklar dikkat! Merakla beklenen kredi detayları belli oldu

TOGG alacaklar dikkat! Merakla beklenen kredi detayları belli oldu

Tanıtıldığı günden beri herkesin sevgisini kazanan Türkiye’nin milli otomobili olan TOGG’u almak için birçok vatandaş sıraya girdi. TOGG’u almak isteyenlere uygun kredi müjdesi geldi.




TOGG SATIŞI İÇİN YENİ SÜREÇ BAŞLADI MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan TOGG'un satış sürecine ait önemli açıklamalarda bulunuldu. Cumhurbaşkanı, TOGG kredi kampanyası bağlamında prosedürün başlatıldığını ifade etti. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'daki açıklaması:

Kamu Bankaları, TOGG'un araç bedelinin %50'si seviyesinde 36 ay vade alternatifi yanında vatandaşlara 0,99 faiz seviyesi ile hizmet sunuyor. Ziraat Bankası, TOGG Kredi Kampanyası ile Vatandaşı Destekliyor. Ziraat Bankası, TOGG kredi kampanyası bağlamında 36 ay vade olanağı sunduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi açıklamasına göre vatandaşlar, perakende ücreti 1 milyon TL olan TOGG otomobil için 500 bin TL'ye kadar kredi alabilecek.

TOGG alacaklar dikkat! Merakla beklenen kredi detayları belli oldu

TOGG KREDİ HESAPLAMASI NASIL YAPILABİLİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TOGG otomobilleriyle alakalı açıklamasının akabinden milyonlarca vatandaş, TOGG kredilerinin nasıl hesaplandığıyla alakalı sorularına yanıt arıyor.
 TOGG otomobil sahibi olmak için 500 bin TL limitli kredi çekmek isteyen vatandaşlar için kredi bedeli, faiz oranı ve taksit sayısı burada.

500.000 TL kredi başvurusu yapan kişiye %0,99 faiz oranı ve 36 ay vade alternatifi ile toplam 17.151 TL taksitlendirme yapılacaktır. Aylık maliyet seviyesi 1,1880 ve senelik maliyet oranı 2,253'tür. Faiz ve harçlar da ilave edildiğinde toplam geri ödeme bedeli 617. 437 TL'sine tekabül edebilir.


Geri Dön