02 / 05 / 2024

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG T10X, süratle yolların yeni hakimi oldu. Başlangıçta 953 bin liralık etiketle tüketiciyle buluşan bu muhteşem aracın teslimatlarına yeni başlanmışken, ikinci el piyasası bile hızla şekillenmeye başladı.



TOGG'un ikinci el değeri, sıfır kilometre fiyatının tam dört katına tırmanarak, araç satış platformlarında 4 milyon lira gibi bir rakama ulaştı. Tüm bu fiyatlar TOGG markalı aracın sahibi olmak isteyenleri meraka sürükledi. İşte ikinci el fiyatının sıfır modelinden daha fazla olduğu yerli TOGG markası araçla ilgili detaylar haberimizde…

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

İkinci el TOGG fiyatında beklenmedik artış

TOGG, 2023 yılında toplamda 20 bin otomobilin sahiplerine teslimini hedefliyor. Bu sofistike araçlar için belirlenen fiyatlar ise V1 RWD standart menzil modeli için 953 bin TL, V2 RWD standart menzil modeli için 1 milyon 55 bin TL ve uzun menzil özellikli V2 RWD modeli için 1 milyon 215 bin TL şeklindeydi. Çekiliş ile belirlenen TOGG sahipleri Nisan ayında taçlandırıldı ve bu prestijli T10X modelinin teslimatları hemen ayın başında sevk edilmeye başlandı.

Piyasaya sürülen yerli araç markası olan TOGG tüm Türkiye'de ilgi görmeyi başarmıştı. Teslimatlarının hemen ardından, bu heyecanla beklenen aracın ikinci el piyasası da hızla şekillenmeye başladı. Araç ilan platformunda ikinci el olarak listelenen T10X modeline dair talep edilen rakamların adeta göz kamaştırdığı dikkat çekti. 953 bin TL'den başlayan sıfır kilometre fiyatıyla karşımıza çıkan bu araç, ikinci elde 3 milyon 500 bin ile 4 milyon lira aralığında bir fiyat etiketiyle satışa çıktı.

 


Geri Dön