28 / 04 / 2024

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, ''Çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası yapılacak.''dedi




Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu ve teknik birim müdürleriyle birlikte çalışma yerlerini gezen Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, mahalle sakinlerine de müjde verdi.


Yıllardır çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası için çalışmalar büyük hızla devam ediyor.


Başkan Eroğlu ilk olarak, Kemer Mahallesi’nde 1.800 M2’lik alanda içerisinde futbol sahası, basketbol sahalarını da barındıran ve çocuk parkı alanında incelemelerde bulunarak; ‘Gündüz işimize, gece nöbetimize devam ediyoruz. Herşey geleceğimiz olan çocuklarımız için. Şehrimizin birçok noktasında yeni parklar ve sosyal yaşam alanları oluşturuyoruz. İnşallah parkımızı kısa bir sürede tamamlayarak bölge halkının ve çocukların hizmetine sunacağız’ dedi.


Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun talimatlarıyla şehrin birçok noktasında trafiği rahatlatmak, ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni yol açma, yol düzenleme ve otopark çalışmaları devam ediyor.

Behzat Bulvarı Jandarma Bölge Komutanlığı Lojmanlar Bölgesinin arkasındaki yol trafiğe açılacak. Başkanı Eroğlu burada yaptığı incelemede; “Yolu genişletmek ve halkımızın kullanımına açmak için Jandarma Bölge Komutanlığı'nda nöbetçi kulübesi, levazım deposu ve koruma duvarının yapımlarını tamamladık. Yolda yapacağımız düzenlemelerin ardından inşallah en kısa sürede trafiğe açarak halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.


Kemer ve Parekende Mahallelerinde yaklaşık 20 Bin m2’lik alanda parke yol çalışmaları devam ediyor. Parekende Mahallesi Mehmet Aksu Caddesi 1,2,ve 3. Sokaklarda, Neşe Sokak ve Molla Hüsrev Caddesi ile Kemer Mahallesi Kemer Caddesi'nde bir yandan dekoratif parke yol çalışmaları sürerken bir yandan da kaldırım yapımına devam ediliyor.


Başkan Eroğlu Behzat Bulvarında yapımı devam eden konsol ve iki adet köprü genişletme çalışmalarını da denetledi. Başkan Eroğlu, “Parekende Mahallesi Behzat Bulvarında trafiği rahatlatmak amacıyla Behzat Deresi içerisinde yaklaşık 350 metrelik çift yönlü alanda konsol çalışmamıza devam ediyoruz.


Ayrıca dere üzerinde bulunan iki adet köprüde ise genişletme yapıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında Tokat'ın trafiği daha da rahatlamış olacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.




Anayurt


Geri Dön