14 / 05 / 2024

Tokat Turhal imar planı değişikliği onaylandı!

Tokat Turhal imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanların imar planı değişikliği onaylandı..



Özelleştirme kapsam ve programında bulunan, mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Turhal Şeker Fabrikası taşınmazlarının terminal kavşağı ve tretuvarlı yol projesi kapsamında kalan yaklaşık 8 bin 730 metrekarelik kısmının imar planı değişikliği onaylandı.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih : 15/08/2017 

Karar No : 2017/64


Konu : Tokat İli, Turhal İlçesi, Celal Mah. Kavşak Projesine İlişkin İmar Planı Değişikliği Özelleştirme Yüksek Kurulunca; 


Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 15/05/2017 tarihli ve 3274 sayılı yazışma istinaden;

1- Özelleştirme kapsam ve programında bulunan, mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Turhal Şeker Fabrikası taşınmazlarının terminal kavşağı ve tretuvarlı yol projesi kapsamında kalan yaklaşık 8 bin 730 metrekarelik kısmına "Yol ve Refüj" plan kararları getirilen 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasına,


2- Onaylanan imar planlarının Resmi Gazete’de yayımlanmasını müteakip, bilgi ve gereği için ilgili kurum ve kuruluşlara gönderilmesine karar verilmiştir.





Geri Dön