07 / 05 / 2024

Tokat'ı imar etmek için çalışmalar başladı!

Tokat'ı imar etmek için çalışmalar başladı!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Mimarlar ve Mühendisler Odası, Şehir Plancıları Odası, Denetim Firmaları ve Belediye İmar Komisyonu üyeleriyle Belediye Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi...




Başkan Eroğlu, Tokatlı Mimar ve Mühendislerden şehrimizin gelişmesine yönelik görüş ve önerilerini dinledi. 


Başkan Eroğlu toplantı öncesi yapmış olduğu konuşmada; "Tokat'ın büyümesi ve güzelleşmesi anlamında hep beraber taşın altına elimizi koyacağız. Bizler buradan sadece imar için değil; şehrin temizliği, yeşilliği, güzelliği için vereceğiniz öneriler, atacağımız adımlarda önemli yer alacak. Diğer hususlarda da sağlayacağınız önerilere açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. 


Meclis ilk toplantımızı yaptı, komisyonumuz oluşturuldu ve çalışmaya başladı. Hepimizin isteği, arzusu, heyecanı; bu yaşadığımız şehrin, memleketin daha güzel olması, bizden sonra çocuklarımızın daha güzel bir şehirde yaşamasıdır. Bizlerde bu düsturda bu heyecanla yaklaşık bir aydır çalışmalarımıza başladık. Sizlerin her türlü görüşlerinize, desteklerinize ihtiyacımız var. Halkımızı da bu konuda ihmal etmeyeceğiz. Gerek kamuoyu yoklamalarıyla, gerek halkımıza bizzat başvurarak onlarında görüşlerini alarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bu tür toplantılara bundan sonra da devam ederiz" dedi. 


Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu'nun konuşmasından sonra toplantı görüş alışverişi ile devam etti.



Tokat Belediyesi



Geri Dön