Toki

TOKİ 20-25 Aralık il il kura takvimini duyurdu! Çekilişler peş peşe hemen yapılacak! İşte yeni gün gün çekiliş takvimi

TOKİ'nin sosyal konut çekiliş kurası son hız devam ederken 20-25 Aralık yeni çekiliş takvimi belli oldu. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal medya hesabında paylaşılan TOKİ kura takvimi tarihleri güncellendi

TOKİ kura çekimi il il noter huzurunda yapılmaya devam ediyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal medya hesabında paylaşılan TOKİ kura takvimi tarihleri güncellendi. Son olarak 18 Aralık 2022 tarihine kadar duyurulan TOKİ kura çekimi tarihleri ve illeri 25 Aralık'a kadar açıklandı. 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yeni kura heyecanı kasım ayıyla birlikte başladı. TOKİ sosyal konut kura çekilişi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklaması doğrultusunda ilk olarak 7 Kasım 2022 Pazartesi günü başladı. TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023'ün Mart ayı içerisinde belli olacak. İşte TOKİ çekiliş sonuç sorgulama ekranı ve toki il il kura çekiliş tarihi...

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEME 2022

TOKİ kura çekiliş sonuçları canlı olarak noter huzurunda gerçekleştiriliyor. TOKİ kura sonuçları http://toki.tv/ adresi üzerinden ve TOKİ YouTube resmi internet sitesi sayfasından canlı olarak izlenebiliyor. 

Öte yandan kura sonuçlarını : https://www.turkiye.gov.tr/toki-kura-sonucu-sorgulama " linkinden bulabilirsiniz.

TOKİ 20-25 ARALIK KURA TAKVİMİ 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekimine hız kesmeden devam ediliyor. Aralık ayı üçüncü haftasında TOKİ kura çekilişinde bugün Yozgat ve Rize illerinde kura çekimi yapılacak. 

20 Aralık: Rize ve Yozgat

21 Aralık: Yozgat ve Artvin

22 Aralık: Kırıkkale

23 Aralık: Kırşehir ve Trabzon

24 Aralık: Trabzon ve Nevşehir

25 Aralık: Nevşehir

Sulakyurt, Sivas Altınyayla, Tokat Yeşilyurt, Kırıkkale Çelebi, Yozgat Akdağmadeni, Delice ilçelerinde başvuru sayısının az olması nedeniyle kura çekilişi gerçekleştirilmeyecek. 

TOKİ sosyal konut kura çekilişi altı ay içinde tamamlanacak. Böylece 250 bin konutun hak sahibi 2023 Mart'ta belli olacak. 

Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamasında "İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 

Altın fiyatları rekora göz kırptı! 1 gram altın ne kadar oldu! Altını olan koşsun hemen! 20 Aralık 2022 altın fiyatları

Konut fiyatları nereye gidiyor?

EYT'liler dikkat! Bakan Bilgin resmen açıkladı! EYT'de yaş ve prim detayları belli oldu mu? Şimdi bakın!