Toki

TOKİ 2022 başvuru detayları açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ 2022 başvuru detayları neler oldu? TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? İşte detaylar...Sosyal Konut Projesi ile uygun fiyatlı 100 bin arsa ve 250 bin konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından satışa çıkarıldı

Tarihin en büyük sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Sosyal Konut Projesi ile uygun fiyatlı 100 bin arsa ve 250 bin konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından satışa çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtım töreninde projeye ilişkin tüm detayları açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal konut projesinin detayları hakkında bilgi verdi. Erdoğan açıklamasında; "Başvuruları yarın itibarıyla başlayacak ve ekim sonuna kadar sürecek sosyal konut projesinin ilk temelini yılbaşında atıyoruz" diye belirtti. Peki, TOKİ 2022 başvuru detayları neler oldu? TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

TOKİ 2022 BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU!

Az ve orta gelirli vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sağlayan TOKİ 2022 sosyal konut projesi başvuru tarihleri belli oldu. TOKİ sosyal konut başvuruları 14 Eylül 2022 Çarşamba (yarın) günü başlayıp 31 Ekim 2022 tarihinde sona erecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edileceğini açıkladı.

Erdoğan, vatandaşların 2 artı 1 konutları için aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle konut sahibi olabileceğini belirtti.

18-30 yaş arası gençler için kontenjan oluşturulduğunu da belirten Erdoğan "Projemizdeki konutların yüzde 20'sine denk gelen 50 binini yarınlarımızın teminatı gençlere tahsis ettik." dedi.

Erdoğan, "Bu kampanyamıza İstanbul'da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan her vatandaşımız başvurabilecektir." diye ifade etti.

TOKİ 2022 SOSYAL KONUT BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Söz konusu projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

TOKİ ARSA BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

40 soruda TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi 2022!

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde hane geliri ne kadar? Asgari ücretliler için 2022 ucuz konut projesi detayları…

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu! TOKİ İstanbul ucuz konut 2022…