Kent Haberleri

TOKİ 2022 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor! Yüzde 25 indirim fırsatını sakın kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve TOKİ'ye borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası 3 gün sonra sona erecek. İşte TOKİ'ye borcu olanları ilgilendiren TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili merak edilen detaylar...TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu sene borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için tam yüzde 25'lik bir indirim sağlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2022 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor.

TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu sene borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için tam yüzde 25'lik bir indirim sağlıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2022 indirim kampanyasından geri ödeme taksitleri 2021'in haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabiliyor. Yine TOKİ'den ev alanların yüzünü güldüren TOKİ 2022 indirim kampanyası kapsamında ayrıca arsa alıcılarına yüzde 12,5 oranında indirim imkanı sunuldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için başlatılan indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen yüzde 25 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak olan vatandaşlar da yararlanabiliyor. Borcun tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25’lik bölümünden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanından faydalanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen yüzde 25 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar ilgili bankaya başvuru yapabiliyor. Bu tarihten sonraki borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanamayacak.

İndirim kampanyasından yararlanma şartları 2022

TOKİ 2022 indirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut, iş yeri ve arsa alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ödemekle yükümlü oldukları aidat, taksit ve geriye dönük herhangi bir borcunun bulunmaması gerekli.

Kampanyadan TOKİ tarafından satışları 2021 yılı 30 Haziran'a kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2021'den önce başlayan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabiliyor.

Altın yerle yeksan oldu! Son dakika rakamlarını duyan inanamadı! İşte 16 Ekim 2022 altın fiyatları! Hemen göz atın!

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer 'Rüzgar bu kez tersten esecek' diyerek, o kara haberi verdi!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 Ocak zammında peş peşe deprem! 1 Ocak zam oranına hemen bir göz atın!

5 bankada peş peşe deprem! Garanti, Ziraat Akbank, TEB, ING tek tek açıkladı! Tabloyu görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana panzehir gibi açıklama! Hemen bakın! Tam 15 gün sonra...