28 / 04 / 2024

TOKİ Adıyaman Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ Adıyaman Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'nin hayata geçireceği Adıyaman Hükümet Konağı projesinin ihalesi yapıldı.



Sosyal konut projelerinin yanı sıra farklı nitelikte sosyal tesis, eğitim kurumu, millet bahçesi ve kamu yapıları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Adıyaman’ın Samsat ilçesinde de Hükümet Konağı inşa edecek.

TOKİ 'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Adıyaman  Hükümet Konağının İhalesi dün E-ihale yöntemiyle gerçekleştirildi.

Selçuklu mimarisi ile modern mimari anlayışının harmanlandığı Adıyaman Samsat Hükümet Konağı, insan odaklı bir anlayışla dizayn edildi.

Bölge ve yöreye özgü doğal taşların kullanıldığı Adıyaman Samsat Hükümet Konağı’nın dört köşesindeki kemer ile sonlandırılan pencere doğramaları ve geniş saçaklar uygulanacak.

Adıyamanlıların yüzünü güldüren Samsat Hükümet Konağı içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Tapu Kadastro Birimi, Mal Müdürlüğü, Gelir Servisi, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Özel İdare Birimi, Kaymakamlık Makamı birimleri yer alacak. Ayrıca biri 133 kişilik, diğeri ise 80 kişilik iki adet toplantı salonu da yer alacak.

 

TOKİ'den 5 bin 497 ucuz konut geliyor!


Geri Dön