02 / 05 / 2024

TOKİ Antalya arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 15 Temmuz'da!

TOKİ Antalya arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 15 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya'nın Finike İlçesi. Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 89 taşınmazda arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesini açık teklif usulüyle yapacak




Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya'nın Finike İlçesi. Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 89 taşınmazda arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesini açık teklif usulüyle yapacak, ihale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak. Ancak bu uluslararası bir ihale olmayacak. İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinden 09.00 -18.00 saatleri arasında 500 TL yatırarak satın alabilecekler. 

Teklif dosyaları, aşağıdaki adrese en geç 15 Temmuz 2014 tarieAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya'nın Finike İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 89 taşınmazda arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihale edecek hine ve saat 15.(K)'e kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında; Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinde Toplu Konut İdaresi ihale Komisyonu Başkanlığı'na elden teslim edilecek. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar idareye ulaşması şarttır aksi halde Posta gecikmesinden İdare sorumlu olmayacak. Teklifler 15 Temmuz 2014 tarihinde, saat 15.00'de istekliler huzurunda ihale Komisyonu tarafından açılacak. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler yazı ile ikinci oturuma davet edilecek, ihale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar bakımından iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilecek. İşin geçici teminat tutarı, isteklinin Arsa satış karşılığı İdare payı gelirinin yüzde 3'ü olacak. Kesin teminat tutarı ise İdare payı gelirinin (AKİPG) vaizde 6'sı olacak, idare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak, ihale dosyasını İdare'den temin eden istekliler, ihale konusu işle ilgili sorularını, 4 Temmuz 2014 tarihi saat 18.00'e kadar yazılı elden, faks veya posta yolu ile İdareye iletebilecekler. Sorular ile ilgili cevaplan oluşturan "Açıklama veya Açıklamalar" ile gerekli durumlarda düzenlenecek "Zeyilname veya Zeyilnameler", ihalenin 1 .oturumunun yapılacağı tarih hariç en geç 2 gün önce tüm isteklilere İdare tarafından yazılı olarak tebliğ edilecek.


Dokuz Sütun


Geri Dön