09 / 05 / 2024

TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman?

TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman?

TOKİ arsa başvurularını yapan vatandaşlar, kura tarihini beklerken, henüz yapmamış olanlar da “TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman, TOKİ arsa başvurusu ne zaman bitiyor?” şeklinde sorduğu sorulara yanıt arıyor.



TOKİ EVLERİ KAÇ SENEDE ÖDENİYOR?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılacak evlere dair sorular soruluyor ve yanıtların da gelmesi merakla bekleniyor. TOKİ’den yapılan duyuruya göre hak sahiplerine konutlar yüzde 10 peşinatla 240 ay vade imkanı ile satılacaktır.

İşte TOKİ arsa başvurusuna dair araştırılan detaylar…

TOKİ ARSA BAŞVURU SON GÜN NE ZAMAN? TOKİ ARSA BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTİYOR?

TOKİ arsa başvurusunun ne zaman son bulacağı araştırılan konular arasındadır. Bu konuya dair cevapları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ'nin arsa ve işyeri başvurularının süresi ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Gelecek yıl yapılacak olan seçimlerden sonra da yatırımların devam edeceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açıklanmış olan bu dev bir proje. Seçim sonrası inşaatlarımız tam gaz devam edecektir. Bu kuradan arsaları alanlar evlerini inşa edebilirler. İnşallah bunu da kura ile yapacağız. Seçimden sonra yeni bir hızla Türkiye Yüzyılı'na güç katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7 Kasım'da sona erecek arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini 15 Kasım'a kadar uzatıyoruz" açıklamalarında bulundu.

TOKİ SOSYAL KONUT KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

TOKİ sosyal konut kura tarihleri merakla bekleniyordu. Sonunda bu konuda açıklama geldi. Bu konuya dair detayları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük, sosyal konut projesinin içinde yer alan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri tek tek açıkladı. Vatandaşların merakla beklediği ilk kuraların, 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatılacağını duyuruldu.

Trafik cezaları ne kadar sürede silinir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alıyor! GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?


Geri Dön