02 / 05 / 2024

TOKİ Aydın'da 79 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ Aydın'da 79 ucuz konut inşa edecek!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projesinin ihalesini 5 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.



Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projesinin ihale tarihini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Aydın Koçarlı projesi Yeni Mahallesi'nde inşa edilecek.

TOKİ Aydın da 79 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ Aydın Koçarlı projesinde 79 adet konut yer alacak. Koçarlı TOKİ projesinde ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.. 

TOKİ'nin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Aydın Koçarlı 2022 projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek, söz konusu teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden kabul edilecek.

Merakla beklenen TOKİ Koçarlı 2022 projesinin inşaatının 400 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 


Geri Dön